ЦСКА надви "Пирин" само с 2:1 в последната си контрола

Спорт 05.02.2023 17:07 Снимка: ДНЕС+

ЦСКА надви "Пирин" само с 2:1 в последната си контрола

ЦСКА победи "Пирин" с 2:1 в последната си контрола преди старта на първенството. Брадли де Нойер откри в 40-ата минута, след като доби удар на Шопов във вратата, а в 65-ата новото попълнение Тобиас Хайнц изведе Дюкенс Назон по крилото, той литна защитник на благоевградчани и прехвърли вратаря Янко Георгиев.

ЦСКА обаче отново показа проблеми в защита. Гостите имаха няколко невероятни положения за гол, които бяха пропуснати от нападателите им. Така се стигна и до попадението на резервата Владимир Медвед в 82-ата мин.

"ЦСКА е готов да зарадва феновете с тази титла. Това винаги е била целта. ЦСКА трябв да преследва заявената цел и ще направим всичко възможно, за да постигнем тази титла. Вярвам в отбора и треньора, убеден съм в качеството на футболистите, които имаме", заяви преди представянето на отбора изпълнителният директор Филип Филипов.

"Дали вярвам във феърплея? В спорта това е водещо, не е толкова важно кой ще е шампион, а да има феърплей и всичко да се решава на терена, така и нивото на футбола ще се вдигне", допълни той.

Филип Филипов разясни, че ЦСКА няма да прави повече входящи или изходящи трансфери: "Това са футболистите за пролетния полусезон, мисля че имат нужния потенциал. Това ще е съставът, който ще се бори през пролетта".

Относно ситуацията около стадион "Българска армия", той заяви: "Когато излезе конкретна информация за стъпките, които се следват относно стадиона, веднага и феновете и всички ще бъдат информирани. Това което аз мога да кажа е, че се работи ежедневно, планът се следва, сроковете се спазват. ЦСКА ще има наистина модерен и европейски стадион. Няма нищо по-хубаво от това "Армията" да е пълна, да е червена и феновете да подкрепят отбора, безкористно, както са го правили винаги".

CHF CHF 1 2.00413
GBP GBP 1 2.2865
RON RON 10 3.93029
TRY TRY 100 5.64706
USD USD 1 1.82822