Стоилов обяви, че Филип Кръстев остава за още един сезон

Спорт 23.06.2022 17:50 Снимка: ДНЕС+

Стоилов обяви, че Филип Кръстев остава за още един сезон

Треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви, че още днес „сините“ финализират цялата документация около оставането на Филип Кръстев. Креативният халф ще играе на „Георги Аспарухов“ и през следващия сезон. Наставникът на Левски коментира и победата с 2:1 срещу Пирин във втората лятна контрола.  

„Общо взето целта беше да подържим добра динамика и да отренираме контрола на топката. Първите минути, имаше доста добри моменти. До средата на първото полувреме контролирахме добре топката, но динамиката се наруши след почивката. С това темпо не можем да вървим напред. Трябва да вдигнем оборотите и агресията и да има по-добро желание за агресията и усъвършенстването ни. По-голяма динамика искам“, каза Стоилов.

„Като физика тези, които играха 65 минути, държаха добре. Малко агресия трябва да добавим. Изиграхме стил контролна среща, не беше близко до официален мач“, добави той.

„Кратък е периодът за представянето на новите. Анте е по-отначалото. Трябва да подобрява качеството си. Като имаш качества, трябва по най-бързия начин да влизаш в отбора.

„Днес трябва да приключим окончателно всички договори. Той е преотстъпен в Левски за още един сезон. Искам много по-добра игра“, каза още наставникът на Левски.

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648