Саша Илич: Не се притеснявам за поста си

Спорт 06.08.2022 17:09 Снимка: ДНЕС+

Саша Илич: Не се притеснявам за поста си

Наставникът на ЦСКА Саша Илич не се притеснява за поста си въпреки загубата от Сейнт Патрикс с 0:1, призна самият той на пресконференцията си след първия мач от третия квалификационен кръг на турнира Лига на конференциите.

„Всеки треньор по света все някога напуска своя отбор. Не се страхува дали ще бъде освободен, продължавам да работя със своя щаб“, каза Илич и все пак изрази увереност за реванша в Дъблин:

„Имаме нужното самочувствие и силите да отстраним Сейнт Патрикс, но трябва да използваме тези седем дни, за да коригираме грешките и да можем да ги елиминираме. Ще ни бъде трудно, тъй като ирландците играят силно на свой терен, но аз се надявам на най-доброто“.

Треньорът на „червените“ призна, че Иван Турицов, който пропусна първата среща в София заради травма в адукторите, остава под въпрос за гостуването в Дъблин.

„Турицов е контузен и не мога да гарантирам, че ще играе в реванша. Относно грешката на Дончев – случват се такива неща при младите футболисти. Трябва да го подкрепим, защото той трябва да се научи от тази ситуация, да си извади поуките от нея и да стане по-добър“, каза Илич.

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648