ПСЖ води преговори с Мбапе за нов договор

Спорт 07.10.2021 12:20 Снимка: ДНЕС+

ПСЖ води преговори с Мбапе за нов договор

Младата звезда на ПСЖ Килиан Мбапе е започнал преговори с клуба за нов договор, разкри неговата майка пред испанския спортен ежедневник Марка. 22-годишният нападател бе близо до трансфер в Реал Мадрид през лятото, а по-рано тази седмица президентът на Кралския клуб Флорентино Перес обяви, че се надява Мбапе да стане играч на Реал още през януарския трансферен прозорец.

Преминаването на френския национал на "Сантяго Бернабеу" обаче все още не е сигурно, тъй като от ПСЖ работят по това да задържат един от най-добрите си футболисти. "В момента говорим с ПСЖ и всичко върви добре. Вчера разговарях с Леонардо, едно нещо е сигурно - Килиан ще даде всичко от себе си края, за да спечели ПСЖ Шампионската лига. Той трябва да е щастлив, когато не е, той ни го казва. С Килиан всичко може да се промени от днес за утре", заяви майката на футболиста пред Марка.

Вчера спортният директор на ПСЖ Леонардо отправи остри думи към Перес и Реал Мадрид заради коментарите от испанския клуб относно Мбапе. Тези коментари на Перес само продължават линията на неуважение към ПСЖ и Килиан. В една седмица играч на Реал Мадрид (Карим Бензема), треньорът (Карло Анчелоти) и сега президентът на Реал Мадрид говорят за Килиан сякаш той вече е в техния отбор. Флорентино Перес вече говори с феновете на Реал Мадрид за Килиан. Това е липса на уважение и ние няма да я толерираме", коментира Леонардо.

"Флорентино прави това от две години. Трансферният прозорец е затворен, в момента тече сезонът. Имаме мачове и Реал Мадрид не може да продължава да се държи така. Трябва да спрат. Килиан е играч на ПСЖ", допълни той./БГНЕС

CHF CHF 1 2.01549
GBP GBP 1 2.2841
RON RON 10 3.93068
TRY TRY 100 5.63583
USD USD 1 1.83147