Почетино коментира темата Меси: Бяхме близо до привличането му

Спорт 20.01.2021 14:47 Снимка: ДНЕС+

Почетино коментира темата Меси: Бяхме близо до привличането му

Новият треньор на ПСЖ Моурисио Почетино отказа да коментира интереса на своя тим към една от най-големите звезди в съвременни футбол и негов сънародник Лионел Меси.

Аржентинският нападател, чийто договор изтича в края на кампанията, опита да напусне Барселона със свободен трансфер през миналото лято, когато това му бе отказано категорично, но сега сякаш е по-близо от всякога до раздяла с каталунците.

Все пак Почетино направи интересно пояснение за своя интерес към Меси и как е бил съвсем близо до привличането му още като наставник на Еспаньол.

“Меси в ПСЖ? Няма да коментирам. Когато бях в Еспаньол и Саутхамптън за мен бе мечта да имам най-добрите футболисти. Бяхме близо да вземем Меси в Еспаньол под наем. Разговорите бяха напреднали и той бе близо до това да дойде при нас, но тогава направи много силен мач за трофея “Жоан Гампер” и това сложи край на всичко.

След това сме се засичали през годините в Лондон и Италия, двамата споделяме любовта към Нюелс олд Бойс, откъдето сме тръгнали за футбола. Наясно съм какво се случва, гледам всички тимове от Уест Хам до Валядолид, в днешно време трябва да имаш представа от всеки един отбор. Наистина не искам да говоря за Меси, защото всичко се раздухва в огромни граници,” заяви Почетино. /sportal.bg

CHF CHF 1 1.99351
GBP GBP 1 2.28037
RON RON 10 3.93361
TRY TRY 100 5.60402
USD USD 1 1.80827