Петричев: Лудогорец не проявява интерес към Иванов и Робърта

Спорт 17.07.2020 19:30 Снимка: ДНЕС+

Петричев: Лудогорец не проявява интерес към Иванов и Робърта

Изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев заяви, че българският шампион не проявява интерес към футболисти на Левски.

Петричев обяви, че Иванов и Робърта са много добри играчи, но двамата не попадат в плановете на клуба.  Той добави още, че някой пуска подобни слухове, тъй като иска да изостри отношенията между Лудогорец и Левски.

"Стаси Иванов и Найджъл Робърта са много добри футболисти, но те не попадат в плановете за селекция на Лудогорец. Информациите, които четем в последните дни, са спекулации. Лудогорец не проявява интерес към двамата. Въобще не сме възнамерявали да пратим оферта към Левски за Иванов и Робърта, а се коментира трансферна сума.

Футболистите, с които в мометна преговаряме, са съвсем друг тип. Те са наблюдавани от скаутското звено в последните няколко месеца. По традиция по време на трансферния прозорец, се заформят саги, които много често са измислица.

Ние нямаме интерес да си обтягаме отношенията с Левски. Очевидно обаче, с подобни публикации, някой има интерес за изостряне на иначе колегиалните отношения между двата клуба", заяви Петричев пред "Гонг".

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448