Наско Сираков: Няма да допусна да ме рекетират за акциите!

Спорт 13.12.2023 15:54 Снимка: ДНЕС+

Наско Сираков: Няма да допусна да ме рекетират за акциите!

Мажоритарният собственик на "Левски" Наско Сираков категорично заяви на насрочената от миналата седмица за днес пресконференция с участието на изпълнителния директор Даниел Боримиров и члена на управителния съвет Борислав Георгиев, че няма да допусне да бъде рекеретиран да прехвърли акциите си.

В понеделник от сдружението "Левски на левскарите" официално поискаха легендарният голмайстор да прехвърли пакета си от 86,6 процента на организираните привърженици, които са във въпросната организация.

"Готов съм да водя разговори на всякакви теми, но да се опитват да ме притискат, едва ли не да ме задължават и рекетират да прехвърля акциите на клуба, това няма да стане. За разговори съм отворен 24 часа в денонощието, няма никакъв проблем", заяви бившият нападател на пресконференция на стадион "Георги Аспарухов".

Сираков бе запитан и за отговор по обвиненията на феновете, че е зависим от Васил Божков и други лица, които не са свързани с управлението на клуба.

"Единствено съм зависим от семейството ми. Към никой друг. Как си представяте аз да бъда подставено лице на някого? Когато става въпрос за Левски, аз не мога да бъда контролиран от никого. Правя това, което е доброто за Левски. Васил Божков не съм го чувал повече от две години, а в момента той има достатъчно проблеми на главата си. Познавам го от над 30 години и в момента, в който се наложи да говорим за Левски, ще говорим не веднъж, а 100 пъти ако трябва", добви Сираков.

CHF CHF 1 2.00003
GBP GBP 1 2.2837
RON RON 10 3.93021
TRY TRY 100 5.61962
USD USD 1 1.82549

Водещите новини