Мъри Стоилов: Ако трябва, ще отложим цялото първенство, за да стигнем до групите

Спорт 11.08.2022 10:41 Снимка: ДНЕС+

Мъри Стоилов: Ако трябва, ще отложим цялото първенство, за да стигнем до групите

"Ако трябва, ще отложим цялото първенство, само и само да стигнем до групите".

Това заяви старши треньорът на "Левски" Станимир Стоилов преди срещата реванш от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите срещу "Хамрун Спартанс", предаде БТА.

Тох добави, че ако отстрани малтийците, "Левски" ще иска отлагане на предстоящия мач за първенството срещу "Лудогорец". Той подчерта, че в момента за "сините" не съществува по-важно нещо от групите на Лигата на конференциите.

"Трябва да бъдем внимателни с очакванията ни. Утре трябва да мислим за мача така, все едно не е имало първи. Трябва да играем от първата минута за победа. Не се съмнявам, че ще го правим със сърце и душа. Аз казвам често на футболистите, че искам горещо сърце, хладен ум и спазване на тактическа дисциплина. Добре е да казваме истината на играчите ни. А тя е, че предстои тежка европейска битка. В последните години сме аутсайдери в Европа и сега със зъби и нокти пак трябва да градим авторитет. Важно е как се отбраняваме в европейските мачове, които са повече игра на тактическа дисциплина, но трябва да търсим и гола", коментира Стоилов.

CHF CHF 1 2.00003
GBP GBP 1 2.2837
RON RON 10 3.93021
TRY TRY 100 5.61962
USD USD 1 1.82549