"Левски" събира и дарения за семействата на загиналите фенове

Спорт 30.08.2023 15:38 Снимка: ДНЕС+

"Левски" събира и дарения за семействата на загиналите фенове

"Левски" ще събира и дарения за семействата на 4-мата загинали "сини" фенове.

За целта във фен магазина на "Герена" ще бъде поставена специална урна.

Феновете починаха при катастрофа на връщане към Габрово след двубоя срещу "Айнтрахт" от плейофа за Лигата на конференциите на Националния стадион "Васил Левски".

Ето какво написаха "сините":

"Левскари,
Каним Ви на поредния „син“ празник, този път и с благотворителна цел. В четвъртък нашите момчета ще се изправят в решителна битка за влизане в групите на Лигата на конференциите срещу немския гранд „Айнтрахт“. Каним всички да гледаме мача заедно пред „А“ сектор на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.

Там ще ви чака огромна видео стена, топла скара и студени напитки, от вас се иска само да си носите доброто настроение и да подкрепяте отбора, макар и от разстояние. Ще ви чакаме още в 18:00 часа, за да подгреем заедно. Официалният фен магазин пък ще бъде със специално работно време – от 13:00 часа до края на мача.

Паралелно с хубавите емоции покрай страхотното представяне на отбора, цялата „синя“ общност беше жестоко разтърсена от трагичната катастрофа с четирима „сини“ фенове.

За да помогнем на техните семейства, ще бъде поставена урна в магазина на сектор „А“. Всеки, който иска може да дари сума, която после ще бъде предадена лично на семействата на загиналите.

Същата урна ще бъде налична и преди домакинския мач с „Хебър“ в неделя. Нека бъдем хора и помогнем на семействата на загиналите „сини“ братя. Напомняме, че ПФК „Левски“ ще предостави и цялата сума, набрана от виртуалните билети за срещата, които вече са в продажба.
Само „Левски“!"

CHF CHF 1 1.99127
GBP GBP 1 2.27819
RON RON 10 3.93092
TRY TRY 100 5.58967
USD USD 1 1.79995