Киселичков за отменения гол: За пореден път нещо не е както трябва и пак е в наш ущърб

Спорт 11.10.2022 11:33 Снимка: ДНЕС+

Киселичков за отменения гол: За пореден път нещо не е както трябва и пак е в наш ущърб

Наставникът на Спартак (Варна) Тодор Киселичков изрази разочарованието си от домакинската загуба с 0:2 от Локомотив (Пловдив) в мач от 13-ия кръг на efbet Лига. Специалистът заяви, че не омаловажава победата на гостите, но е разочарован за пореден път от решенията на ВАР-а, който отмени гол на “соколите”, а в началото на мача подмина дузпа в тяхна полза.

“Загубихме този мач. Искахме да го спечелим. Бяхме се настроили за точно такъв мач. Локомотив игра малко по-добре с топката. Ние си използвахме нашите шансове, имахме положения, но за съжаление не успяхме да отбележим. Допуснахме една грешка при техния първи гол, а след това имахме греда. Не успяхме да изравним.

Отдавам го донякъде на умения, донякъде липса на шанс, донякъде на неправилен разчет на ситуацията. Имахме положения, но не отбелязахме нашите шансове и да вземем нещо от мача. И постоянството е изключително важно нещо. Работим върху това. Футболистите тренират съвестно, с поведението си показват това в мачовете. Ще се опитваме да надграждаме и нещата да се случват в нашата посока.

С две чувства съм от този мач. Отбелязахме гол. Без да омаловажавам победата на Локомотив, но ако бяхме повели, нещата щяха да се случат по друг начин. За пореден път нещо не е както трябва. Не мога да го приема. Много ми е тежко.

Долу-горе видях ситуацията с отменения гол. За пореден път е в наш ущърб, в четвърти-пети пореден мач. Не съм убеден, че състезателят на Локомотив е пред нашия играч и той е в засада. Когато се забави решението, бях убеден, че ще ни отменят гола.

Доста хора дойдоха, искахме да ги зарадваме. За съжаление не успяхме, но искам да им благодаря за подкрепата”, каза Киселичков.

CHF CHF 1 1.98461
GBP GBP 1 2.28258
RON RON 10 3.93116
TRY TRY 100 5.59045
USD USD 1 1.80361