Киселичков: Не ни достигна класичка

Спорт 30.10.2022 17:38 Снимка: ДНЕС+

Киселичков: Не ни достигна класичка

Наставникът на Спартак (Варна) Тодор Киселичков бе доволен от представянето на неговия тим при равенството 2:2 при гостуването на Славия. Специалистът е на мнение, че малко повече класа не е достигнала на “соколите” да запазят преднината си.

“Не ни достигна малко повече класичка и малко повече рутина. Повеждахме на два пъти, но не успяхме да задръжим преднината. Борихме се доста, тичахме доста, нямаше да е незасужено, ако бяхме спечелили, но завършихме равен. Завъртяха се доста хора на различни позиции, но се притеснявах повече от статичните положения. Мисля, че момчетата се справиха добре. Ние сме отбор и който се наложи да замени друг, се справя. Мисля, че днес имахме ситуации, които не развихме, както ми се искаше. Това са ситуации, за които работим.

“Денис Баланюк отбеляза два гола, в предните мачове нямаше шанс да вкара. Радвам се за него, но и за целия отбор. В случая той е нашият нападател в този мач и успя да материализира усилията ни. Левски е много силен отбор и се надявам да стане празник във Варна. Надявам се нашият отбор да се представи добре”, каза Киселичков.

CHF CHF 1 2.00413
GBP GBP 1 2.2865
RON RON 10 3.93029
TRY TRY 100 5.64706
USD USD 1 1.82822