Илияна Раева честити юбилей на "Локо" (Сф)

Спорт 25.11.2023 18:01 Снимка: ДНЕС+

Илияна Раева честити юбилей на "Локо" (Сф)

Президентът на федерацията по художествена гимнастика Илияна Раева изпрати поздравителен адрес до клуб "Локомотив" (София) по повод неговата 10-а годишнина.

"Имам честта и удоволствието от името на Българска федерация по художествена гимнастика да поздравя СКХГ "Локомотив" по повод неговата 10- годишнина и провеждането на международния турнир по художествена гимнастика "Златна купа" и Приз "Илиана Раева".

През този кратък период клуб „Локомотив" постигна завидни успехи и вече има своя национален принос, като изгради и възпита състезателката Радина Томова, световен и европейски шампион с ансамбъла на България

За кратко време клубът достигна най-високата първа категория и се нареди сред първите пет клуба в България по резултати от Държавни първенства и международен принос. Всичко това говори за изключително професионално отношение към работата, креативност, талант и майсторство. Използвам случая да изкажа благодарност на ръководството на клуба, неговите треньори и специалисти за ежедневните усилия и нестихващия им ентусиазъм.

Пожелавам ви да си поставяте още по-високи цели, да ги сбъдвате и все така с любов да извайвате бъдещи таланти в прослава на българския спорт! Благодарим за безценния ви принос към българската школа по художествена гимнастика! Честит юбилей!", пише Раева.

CHF CHF 1 2.00003
GBP GBP 1 2.2837
RON RON 10 3.93021
TRY TRY 100 5.61962
USD USD 1 1.82549