Гуардиола: Чувството е невероятно

Спорт 15.04.2021 10:16 Снимка: ДНЕС+

Гуардиола: Чувството е невероятно

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола заяви, че е много щастлив от класирането за полуфиналите на Шампионската лига и в момента не иска дори да си помисля за следващия сблъсък с Пари Сен Жермен.

Манчестър Сити допусна гол през първото полувреме на мача с Борусия Дортмунд, но прояви характер и спечели мача с 2:1, за да продължи с общ резултат 4:2.

Това е едва втори полуфинал на Шампионската лига в историята на клуба от "Етихад" и Гуардиола иска да се наслади на този момент, преди да започне да мисли за противопоставянето си Пари Сен Жермен.

"За втори път нашият клуб достига полуфиналите, така че историята ни тук не е богата, но ние започваме да я пишем. Бяхме великолепни, с изключение на първите 10 минути. Ще се постараем да играем добър футбол срещу ПСЖ. Шампионска лига, полуфинал... За втори път сме сред елита на Европа. Сега не искам да мисля и секунда за Пари Сен Жермен, искам да празнувам. Това е добър момент за нас, особено за играчите. Не можем да забравим, че за пет години заедно ние четири пъти отпаднахме от Шампионската лига. От това страдаха всички в клуба. Моите играчи са бойци. Те искаха да направят следващата стъпка и го направиха", заяви Гуардиола след срещата./БГНЕС

CHF CHF 1 1.99351
GBP GBP 1 2.28037
RON RON 10 3.93361
TRY TRY 100 5.60402
USD USD 1 1.80827