Димитър Пенев доволен от връщането на Белчев

Спорт 04.07.2020 11:32 Снимка: ДНЕС+

Димитър Пенев доволен от връщането на Белчев

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев направи кратък коментар пред "Тема Спорт" относно треньорската смяна в клуба и завръщането на Стамен Белчев.

"Отдавна го харесвам Белчев и се радвам, че се завръща начело. Лошото е, че времето малко закъснява - не ни остават мачове, а точките се печелят трудно. Трябва да се издигнем в класирането, за да добием по-голям авторитет и да се класираме за Европа. Здраве и успех му желая на Стамен. Идва в тежка ситуация, което му прави чест. В треньорската професия е така по цял свят. Промени има навсякъде. И при "сините" имаше, те да не се крият. Сега "червените" сме малко в гората, не смеем да се покажем след финала за купата, пък и е по-хубаво на сянка, че да не ни напече слънцето, много е силно тези дни", каза Пената в типичния си стил.

"Ръководството си преценява за треньора, те си знаят най-добре. Дано Белчев да остави следа. А пък Насо и Гришат да поработят малко с нападателите в своите отбори, че нещо не могат да вкарват напоследък", заяви още Стратега./tribune.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448