Челси иска да вземе капитана на Англия

Спорт 25.06.2023 11:55 Снимка: ДНЕС+

Челси иска да вземе капитана на Англия

Челси се е свързал с Тотнъм за трансфер на Хари Кейн. Според информациите, новият мениджър на „сините“ Марусио Почетино мечтае да се събере отново с рекордьора по голове за английския национален отбор.

Както и преди две години, когато Кейн бе с изтичащ договор, сега англичанинът се очертава отново да бъде главно действащо лице на пазара, като интересът към него далеч не е малък.

До последно се смяташе, че пред Кейн има 3 опции през това лято – да остане в Тотнъм или да продължи кариерата си в Манчестър Юнайтед или Реал Мадрид.

За няколко часа обаче ситуацията коренно се промени, като първо Даниел Леви заяви, че няма намерение да продава Кейн на „червените дяволи“. След това пък в социалните мрежи се появи видео, на което президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес ясно споделя, че „кралският клуб“ няма да привлича повече футболисти през този трансферен прозорец.

Така излиза, че за момента единственият вариант пред Кейн освен Тотнъм е Челси, като „сините“ имат и сериозна нужда от нов централен нападател. Информациите добавят също така, че Кейн има желание да остане във Висшата лига, дори и клубът му да не бъде Тотнъм.

CHF CHF 1 1.99127
GBP GBP 1 2.27819
RON RON 10 3.93092
TRY TRY 100 5.58967
USD USD 1 1.79995