Български защитник се раздели с полски отбор

Спорт 03.07.2023 15:44 Снимка: ДНЕС+

Български защитник се раздели с полски отбор

Защитникът Ивайло Марков обяви, че напусска полския втородивизионен "Подбежкидзе" (Белско Бяла). 26-годишният ляв бек е юноша на "Славия", като преди да отиде в Полша игра за израелския "Апоел" (Хадера). У нас е ритал за "Царско село", "Локо" (Пд) и "Черно море". 

"Време е да се сбогуваме с "Подбежкидзе". Беше една година със смесени емоции за мен, но искам да се фокусирам само върху хубавите неща. Първо бих искал да благодаря на ръководството за разбирането на решението ми да отида.
Бих искал да благодаря на хората в клуба, които ме подкрепиха и най-важното бих искал да благодаря на феновете, които ме приеха от самото начало и не спряха да ме подкрепят нито за момент, особено когато беше най-необходима.
Никога няма да забравя това и винаги ще съм ти благодарна. Съжалявам, че не успяхме да постигнем целта за повишаване на високо ниво въпреки различните фактори. Заслужавате да гледате отбора си в Екстракласа и аз ви го желая от все сърце!", напусна бранителят в профила си във фейсбук.

Ивайло Марков бе викнат в националния отбор на България от селекционера Младен Кърстаич за първите мачове от група G на квалификациите за Евро 2024 през март с  Черна гора и Унгария.

CHF CHF 1 2.00413
GBP GBP 1 2.2865
RON RON 10 3.93029
TRY TRY 100 5.64706
USD USD 1 1.82822