Акрапович: На финала за Купата ще играем с ЦСКА

Спорт 14.06.2020 13:27 Снимка: ДНЕС+

Акрапович: На финала за Купата ще играем с ЦСКА

Треньорът на Локо (Пловдив) Бруно Акрапович говори пред „Тема Спорт“ за предстоящия сблъсък с ЦСКА и играчите на съперника, за които трябва да се внимава най-много.

„Няма да станем твърде самоуверени след успеха над Левски. Играчите са наясно, че това беше само първото полувреме от сблъсъците за купата. Продължаваме да си следваме целите срещу ЦСКА. Не правим никакви сметка за първенството. Искаме да спечелим възможно най-много точки. Трябва да изглеждаме добре на терена. За мен е важно отборът да даде всичко от себе си и да играем това, което правим на тренировки“, каза Акрапович.

„Полагаме максимални усилия да дозираме натоварването върху играчите, за да ги предпазим от контузии. На този етап се справяме – нямаме футболисти с оплаквания. Разбира се, няма как да сме на сто процента подготвени, но се надявам, че ще успеем да балансираме натоварванията и занапред. Засега не усещам умора в играчите. Те се освежиха достатъчно след мача с Левски“, допълни Акрапович.

„Наясно сме кои са най-опасните играчи на ЦСКА – Coy, Кери, Белтраме, а и Джеси и Евандро също може да създадат проблеми. В атака съперникът има качествени футболисти и трябва да се внимава с всеки. Индивидуалната класа на ЦСКА е висока и това е един от най-силните отбори в лигата. В предстоящата среща агресията ще е един от важните елементи, но не е единственият ключов такъв. Други аспекти като кондицията, тактическата и техническата подготовка също са важни“, заяви още Акрапович.

„Надявам се да се класираме на финал за купата, а там, според мен, ще се изправим срещу ЦСКА“, прогнозира Акрапович./tribune.bg

CHF CHF 1 2.01549
GBP GBP 1 2.2841
RON RON 10 3.93068
TRY TRY 100 5.63583
USD USD 1 1.83147