Зодии и сексуалност: Какво предпочитат жените

Любопитно 16.05.2022 11:31 Снимка: ДНЕС+

Зодии и сексуалност: Какво предпочитат жените

Да започнем с добре известното: в секса всеки има различни предпочитания. Някои са привърженици на екстравагантното и предпочитат постоянно да експериментират. Други са традиционалисти и си падат по комфортните пози. При всички случаи, независимо от темперамента ни, избираме онова, което ни доставя удоволствие.

Да предположим, че наскоро сте се запознали с новото гадже и сте в периода на опознаване на навиците в секса. Може да използвате за ориентир, макар и с доста уговорки, онова, което астролозите са забелязали. Направете си нещо като „предварително зодиакално проучване“.

Възможно е това да ви помогне и да не задавате неудобни въпроси. Според астролозите, жените от всяка зодия искрено не си падат по следните пози:

Овен

Дамите от тази зодия мразят всяка поза, която ги кара да са в изправено положение. Предпочитат комфорта на удобно легло, колкото и да е банално като избор. Избягват въздушната акробатика. Е, понякога си падат по експериментите, но да ги спечелите с нещо екстравагантно е почти невъзможно.

Телец

Телците не си падат по позите, при които партньорът е зад гърба им. Жените от тази зодия са почитателки на романтиката в секса. Обожават да бъдат ласкани и целувани. Когато партньорът е зад тях, голяма част от романтиката пропада, затова и телците гледат да избягват „кучешката“, например.

Близнаци

Представителките на тази зодия обичат всичко, стига да не им се налага да са отгоре. Не, че го ненавиждат, но при тях надделява желанието да гледат партньора си в очите, но под друг ъгъл, а не от „висотата“ на ездачката.

Рак

Тези дами са експериментаторки. Приемат да са активната страна, търсят новото, но винаги да е в съчетание с удобното. Затова няма нищо чудно, че отдават предпочитанията си на пози, в които са под партньора си, а не над него. Но когато пожелаят да се вихрят, биха повторили и някоя от нелюбимите си пози, даже и от другия ъгъл на леглото.

Лъв

Лъвиците не харесват позата, наричана лъжици. Това са страстни жени и в секса винаги избират да научат нещо ново от експерименти. Впечатляват се от пози, в които могат да проявят енергичността и страстта си. Измислете ги и гледайте какво прави една лъвица.

Дева

Девите са си деви – не ги карайте да правят секс в пози, които изискват да проявят гъвкавост. Не им допадат всякакви акробатики, които крият дори и най-малкия риск от изкълчвания, навяхвания или разтягане на мускулни влакна. Заложете на по-скромните пози и ще имате незабравими изживявания с жените-Деви в секса.

Везни

Те търсят винаги равновесието. Затова избират и по-традиционните пози. Ако искате да вбесите жена от зодията Везни, настоявайте за поза ръчна количка. Само мисълта, колко неудобно е това упражнение, е в състояние да предизвика у нея потрес. Везните просто биха пропуснали участието в изтощително занимание като това.

Скорпион

За жените от зодията любимото е близостта. Поради това не си падат много по позата лъжици. Обичат, когато правят секс, да бъдат целувани и да виждат страстта в погледа на мъжа. Разбира се, когато той е зад гърба им, това с погледите отпада или поне става много трудно за практикуване. Така че, ако искате да ги впечатлите, не минавайте зад гърба на жена-скорпион. Рискувате да я накарате да си пусне жилото.

Стрелец

За тях е противоестествена мисионерската поза. Вярно е, че за повечето двойки това е стандартната позиция за секс, но за жените от зодия Стрелец практикуването ѝ трябва да се ограничава – много бързо им омръзва. Това са жени, които обичат да експериментират във всичко, включително и в секса. Затова опитайте да ги „излъжете“, като им предложите мисионерската, но върху кухненския плот, например. За кратко ще им харесва и това, но после ще се наложи да измислите нови преживявания.

Козирог

Козирозите не си падат по пози, в които странностите са повече от удоволствието. Например, при позата, наричана условно паяк, и двамата партньори са във въздуха и опорните точки са само на краката и ръцете им. Най-добре е да не предлагате на жената Козирог такива експерименти. Може и да ви последва, но ще бъде само за да не ви отблъсне, а не защото на нея ще ѝ хареса.

Водолей

Водолеите просто изтръпват от ужас, ако трябва да възседнат мъжа, когато той е изправен. Не обичат да са пасивни, а напротив – важно е да са активните в леглото. Затова предпочитат онези пози, които им осигуряват повече периметър и място за действие. Оставете я да се вихри и няма да съжалявате.

Риби

С такава жена не подхождайте глупаво, като предложите секс върху масата или плота в кухнята. Всички хора си падат по разнообразието, като включват и експерименти в кухненското пространство. За Рибите обаче това не важи. Опитайте някъде другаде, но знайте, че те „плуват“ най-добре в удобството на леглото. Там са готови да експериментират с какво ли не.

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648