Знаете ли какъв е полът на Локи?

Любопитно 10.06.2021 16:05 Снимка: ДНЕС+

Знаете ли какъв е полът на Локи?

Дългото чакане приключи и първият епизод на Loki вече е достъпен в Disney+. Това е един от най-очакваните сериали от киновселената на Marvel, защото и самият герой е сред най-харесваните - нищо че през по-голямата част от екранно си време Локи (Том Хидълстън) е злодей.  От сериала за него ще трябва да разберем къде точно е попаднал, след като взе един от камъните на безкрайността в "Отмъстителите: Краят". И не само това, но и какво ще се случи с него и ще има ли бъдеще в киновселената на Marvel.

 

Тези въпроси определено са парещи и всеки фен иска да научи техния отговор, но през годините около героя е имало и други неизвестни.

Каква точно е сексуалната ориентация на брата на Тор например. Е, вече знаем, защото в един от клиповете, имащи за цел да промотират сериала, това най-накрая е заявено. И то черно на бяло.

Виждаме досието на Локи, в което има каква ли не информация за него, а в графата за пол е записано флуиден. Иначе казано, Локи е с променлива полова идентичност. Ако някои пъти се чувства повече като мъж, то в други - като жена.

Пред Inverse Том Хидълстън казва, че това винаги е било заложено в комиксите, а той и екипът на сериала са се чувствали отговорни да го заложат и в Loki./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.78729
GBP GBP 1 2.28592
RON RON 10 3.97083
TRY TRY 10 1.89161
USD USD 1 1.64438