Жените с тези имена привличат нещастието като магнит

Любопитно 02.07.2020 11:04 Снимка: ДНЕС+

Жените с тези имена привличат нещастието като магнит

Решението как да кръстим децата си определено е едно от най-сериозните неща, които някога правим в живота си.

Името носи силна енергия и е в състояние да повлияе на живота на собственика си. То може да донесе както щастие,  богатство, късмет, така и точно обратното - нещастие и провал.

Олга 

Жените, които носят името Олга, са в непрекъснат конфликт с околните и рядко намират щастие в личния си живот. В брака Олга или заема лидерска позиция и потиска мъжа си по всевъзможен начин, или живее с тиранин и деспот.

Често околните не могат да намерят общ език с нея, защото винаги говори директно. Тъй като малцина искат да чуят истината, опитват да ограничат до минимум контактите си с нея.

Олга е много лоялна към семейството си и ако някой реши да заплаши децата й, моментално ще се превърне в най-големия й враг.

Ина

Дамите на име Ина са надарени с невероятно сложен характер, който непрекъснато ги тласка към конфликти. От малки им е много трудно да намерят общ език с връстниците си. Те имат собствено мнение по всеки въпрос и никога не признават, че са допуснали грешка. 

Те често създават проблеми от нищото и се сърдят за дреболии.

В личния  им живот всичко е двусмислено: те се омъжват по няколко пъти и се развеждат именно заради скандалния си характер. 

Татяна 

Татяна има много трудна съдба. По правило тя е успешна в работата и лесно се изкачва по кариерната стълбица, но в същото време е абсолютно нещастна в личния си живот.

Тя има силен характер, който й дава възможност да се конкурира с мъжете, но за семейния живот не й достига нежност. Между другото, много често тя не създава семейство именно защото работата отнема цялото й свободно време.

Дария 

През целия си живот Дария се проявява като прекалено емоционален и нестабилен човек, чието настроение може да се променя страшно бързо. Тя трудно завързва приятелства и често обижда най-близките си. 

Дария никога не прави компромиси и често точно тя решава да сложи край на връзката си, само защото не иска да отстъпи. Самата тя обаче не забелязва упоритостта си, която в повечето случаи граничи с глупост.  /"Блиц"

CHF CHF 1 1.82056
GBP GBP 1 2.17694
RON RON 10 4.04473
TRY TRY 10 2.28993
USD USD 1 1.65987