Жените, които мъжете не харесват

Любопитно 05.08.2020 09:38 Снимка: ДНЕС+

Жените, които мъжете не харесват

Случвало ли ви се е да се чудите защо не ви върви с мъжете въпреки красотата и интелигентността ви. Дори понякога те бягат от вас, вместо да се интересуват. Това е доста често срещано явление при определен тип жени, които отблъскват господата с държанието си.

Ето как го правят:

Негативни са

Никой мъж не харесва жени, които постоянно се оплакват и никога не са доволни от живота си. Все пак всеки търси човек, с когото да се отпусне и да се чувства добре. Ленивите и постоянно хленчещи жени определено не са вариант в този случай. Затова се опитайте да сте максимално позитивна и весела, мъжете харесват усмихнати жени. Може би ще е добре да поговорите за проблемите си, но в по-напреднал етап.

Говорят за бившите си

Жените обикновено са любопитни и искат да знаят абсолютно всичко за един мъж. Въпросите за бившата му обаче могат да го накарат да се чувства много некомфортно, което няма да му се хареса. Също така избягвайте да обсъждате бившите си гаджета и да го сравнявате с тях. Фокусирайте се върху вас двамата.

Работохолички са

Това, че харесвате работата си и тя е най-важното нещо за вас в момента, не означава, че постоянно трябва да говорите за нея. Това често отблъсква мъжете. Може да доведе и до чувство на конкуренция, което да се превърне в състезание помежду ви вместо в романтична връзка.

Прекалено независими са

Господата определено не харесват жени, които искат да могат всичко и се опитват да контролират всяка ситуация. За един мъж е много важно да се чувства нужен, да знае, че жената може да разчита на него. Няма нищо лошо в това да сте независима, но определено трябва да намерите златната среда, така че човекът до вас да не се чувства безполезен.

CHF CHF 1 1.81129
GBP GBP 1 2.14119
RON RON 10 4.01171
TRY TRY 10 2.20477
USD USD 1 1.68113