Забавление по мъжки с Брад Пит и Брадли Купър

Любопитно 14.09.2021 15:36 Снимка: ДНЕС+

Забавление по мъжки с Брад Пит и Брадли Купър

Брад Пит определено не е сред звездите, които обичат да се появяват често на публични места. Затова и едни снимки от последните дни успяха да ни изненадат - приятно, разбира се.

От тях разбираме, че актьорът е изгледал на живо финала на сингъл при мъжете между Джокович и Медведев на турнира US Open в компанията на дългогодишния си приятел Брадли Купър.

Двамата са заснети един до друг на трибуните. И докато Купър е без никаква дегизировка, Пит е заложил на слънчеви очила и шапка, с които вероятно се надява по-малко хора да го разпознаят. Надали...

Актьорите изглеждат сериозно вглъбени в случващото се на корта и почти не разговарят помежду си, за да не изпуснат някоя важна точка. Не липсва обаче и размяна на шеговити реплики и смях и от двете страни.

Така и не разбрахме на кого симпатизират Пит и Купър, но със сигурност бихме искали да ги виждаме по-често заедно. А за Брадли знаем, че има положително влияние върху звездата от "Троя".

Както самият Брад разкри преди няколко години, неговият колега и приятел е този, който му е помогнал да се справи с алкохолната зависимост и да започне да води по-здравословен начин на живот, припомня Page Six.

По ирония на съдбата и двамата са разведени с красивите майки на своите деца. Но докато Купър и Шейк са в привидно добри отношения, то за Пит и Джоли ни е трудно да кажем същото. А това прави нуждата на Брад от приятелско рамо и развлечения още по-голяма./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448