За часове изкупиха билетите за първия спектакъл  за новата Лятна сцена „Зад Театъра“

Любопитно 29.05.2020 19:57 Снимка: ДНЕС+

За часове изкупиха билетите за първия спектакъл за новата Лятна сцена „Зад Театъра“

Билетите за първия спектакъл за Деня на детето на новата Лятна сцена „Зад Театъра“ се изкупиха светкавично. Пускат извънреден спектакъл!

Така празничните Детски представления ще се играят 3 дни – на 1,2 и 3 юни. Първите два дни - „Приключения опасни със герои сладкогласни“, а третия ден - „Приказка за деца“ по Чайковски. Места има само за 2 и 3 юни, билетите са в продажба на касата на ТМПЦ – Варна.

Огромен интерес сред варненци предизвика обявяването на първото представление на новата Лятна сцена ТМПЦ – Варна „Зад Театъра“. Първият спектакъл - на Детския празник 1 юни - „Приключения опасни със герои сладкогласни“, отприщи цялата едва сдържана енергия на родителите, които от месеци не са водили на живо представление своите мъници. Билетите за 1 юни бяха изчерпани светкавично и от ТМПЦ веднага отговориха на търсенето с втори извънреден спектакъл на 2 юни, пак от 18:00.

Така още зрители ще могат да видят един от най-гледаните и обичани спектакли за деца на Драматичен театър „Стоян Бъчваров“ – мюзикълът за деца и възрастни по текст на Недялко Йорданов с музиката на Хайгашод Агасян в постановка на Костадин Бандутов. Зрелищните цветни костюми и сценографията са работа на Даниела Николчова, музикален педагог е Малина Михалкова, а шеметните танци са с танцьорите от The Center и хореографията на Георги Енчев – Гош. В забавните роли на домашни и горски птици и животни влизат любимите варненски актьори Цветина Петрова, Стоян Радев, Николай Кенаров, Константин Соколов, Станислав Кондов, Валери Вълчев, Гергана Арнаудова, Даниела Викторова, Свилен Стоянов, Валентин Митев.

CHF CHF 1 1.82056
GBP GBP 1 2.17694
RON RON 10 4.04473
TRY TRY 10 2.28993
USD USD 1 1.65987