Януари: Месецът, в който се прави най-много секс

Любопитно 07.01.2021 10:16 Снимка: ДНЕС+

Януари: Месецът, в който се прави най-много секс

Замисляли ли сте кога правите най-много секс? Проучване показва, че жените, които са необвързани са склонни да експериментират и да опитват нови неща през първия месец на годината. Това е времето за много свалки и секс за една нощ.

Веднага след коледните и новогодишни празници повечето хора изпадат в депресия и през януари е най-трудно да я избегнем. Затова опитайте да излекувате депресията чрез секс. Незабравим, различен, груб секс.

Януари бележи началото на годината, в която не знаете как ще се развият нещата и може би се страхувате и притеснявате. Това е най-подходящото време за секс, за да избегнете скучното, празно и депресивно начало. Едва ли някой ще отрече, че депресията се лекува с парти, шоколад и … секс, разбира се.

Първият месец от годината е подходящ за случайни и еднократни взаимоотношения. Кратките, пламенни закачки с някой напълно непознат са за началото на годината. Това е месецът, в който с лекота приемаме този вид новогодишни подаръци.   

Няма нищо странно в това да сте от жените правещи най-много секс през януари. Възползвайте се ако ви предложат подходящ секс подарък.

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448