Всяка връзка има своята зодия – каква е вашата?

Любопитно 03.06.2020 13:34 Снимка: ДНЕС+

Всяка връзка има своята зодия – каква е вашата?

Всичко има своя зодиакален знак. Не само хората се раждат с определена зодия. Държавите имат зодия, другите създания, дори фирмите. Защо любовната ви връзка да няма зодия? Разбира се, че има. В момента, в който тя се е родила и любовта ви е пламнала помежду ви, тази магия се е случила в определен момент, под определено зодиакално съзвездие.

Вероятно вие и партньорът ви сте наясно със съвместимостта на личните ви зодии и дали си пасват в астрологичен план. Как да прецените кога се е родила вашата връзка? Всяка връзка започва по различен начин. Преценете сами кога е бил първият път, в който и двамата като двойка сте разбрали, че оттук нататък ще бъдете заедно. Това е и моментът на раждането на връзката ви. Дали това ще е първа среща или първа целувка, преценете сами, защото вие най-добре знаете кога точно е началото на романтичната ви връзка.

Овен (21 март – 20 април)

Вие двамата обичате да се състезавате помежду си. Връзката ви е свързана с любовни битки, съревнования, надпревара. Това е и най-честата причина за конфликти между вас. Ако успеете да откриете начин да канализирате енергията си към нещо градивно във вашата връзка, тези битки няма да пречат на отношенията ви, а ще ви помогнат да ги изведете на ново ниво. Връзката, родена под знака на Овен е пламтяща, горяща. Тя има резки спадове и възходи, енергична и бурна е. За да я запазите задълго, трябва да се концентрирате повече в охлаждането на страстите. Със сигурност никога няма да ви е скучно заедно, но внимавайте любовта ви да не изгори бързо. Можете да забавите това, ако се научите да сте по-търпеливи.

Телец (21 април – 20 май)

Парите имат значение за връзката ви. Телците са зодия, която оценява стойността на парите и знае как да ги спестява и харчи. Така е и във връзката ви под знака на Телеца. Заедно можете да печелите и пестите много, дори да не се занимавате с доходоносна професия. Винаги намирате начин. Умеете да инвестирате и да постигате целите си. В най-лошия сценарий връзката ви ще бъде белязана от непрестанни сметки. Така любовта ви ще се превърне в отчет за разход и приход.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Връзките под знака на Близнаци протичат и под знака на страстта и приключенията. Намирането на дълбоки чувства и отдаденост е малко трудно при връзки от зодия Близнаци, защото всичко зависи от това как е започнала връзката, дали е флирт и протича ли като на шега или единият партньор иска задълбоченост, а не я получава. Връзките под знака на Близнаците карат партньорите да живеят ден за ден, да си измислят свой собствен език, с който да си говорят. Невероятни партньори са и по отношение на стартиране на семеен бизнес. Знаят как да се справят с проблемите.

Рак (21 юни – 22 юли)

Ако връзката ви е под знака на Рака, тя е силно емоционална и изключително чувствителна. Семейството е всичко за вас. Домът е вашата крепост. Връзката ви зависи до голяма степен и от начина, по който се разбирате с родителите си, близките си. Ракът е роден с мисията да защитава и да се грижи за семейството си. Ако връзката ви е под знака на Рака, няма да ви отнеме много време преди да погледнете към бъдещето, ще пожелаете да имате собствен дом и семейство. Дори да изглежда твърде бързо, връзки, възникнали под този знак често пъти имат своето общо бъдеще и партньорите го разбират почти веднага.

Лъв (23 юли – 22 август)

Партньорите във връзки от зодия Лъв изглеждат страхотно заедно. Те са във вихъра си на партита и събития. Винаги изглеждат като на червения килим. Събират всички погледи към себе си без да търсят целенасочено този ефект. Когато сте затворени вкъщи обаче и другите не ви виждат, нещата са съвсем различни. Там често се опитвате да взимате надмощие един над друг. Опитвате се да доминирате другия. Дори партньорите да не са от зодия Лъв, ако връзката им е стартирала под този знак, те започват да придобиват тези стремежи, характерни за царя на животните.

Дева (23 август – 22 септември)

Ако сте се събрали под знака на Девата, която регулира всичко, то вероятно и връзката ви е така контролираща. Висши ценности във връзката ви са здравето, благополучието, случването на нещата по точно определен план, чистотата, организираността. И двамата партньори във връзки от зодия Дева умеят да се грижат за другия, да си дават пространство и да се разбират добре само с една дума. Чудесно си разпределяте ангажиментите в домакинството, във фитнеса, в градинарството и дори в отглеждането на децата. Като един екип сте.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Връзките под знака на Везни са или партньорство с грандиозно бъдеще и много щастие, или пълен провал, обречен на вражда. Везните управляват както любовта, така и войната. Всичко зависи от това как двамата балансирате кантара заедно. Това би могло да бъде мечтаното партньорство, ако е основано на равни начала, ако и двамата работите еднакво в него и ако е лишено от предразсъдъци. Ако някой от вас обаче някога наруши любовните закони, надали ще си простите лесно.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Това е изключително физическа връзка, базирана на докосването. През цялото време изпитвате нужда да държите ръцете си, да се докосвате, сексуално привлечени сте един от друг до такава степен, че не можете да се откъснете. Ако останете заедно, работата или паричната състоятелност могат да отнемат част от тази енергия. Двойките под знака на Скорпиона умеят да създават заедно, да печелят, да се справят с трудни ситуации, но могат и да жилят както другите, така и помежду си.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Партньорите от връзка под знака на Стрелеца нямат нужда от приключенски филми, за да се разнообразят. Животът им е такъв и без това. Те се наслаждават на приключенията заедно, търсят ги или приключенията сами ги намират. Никога не ви е скучно. Страстта е навсякъде около вас. Във всяка удобна минута избирате да изчезнете от града, понякога дори без да кажете къде отивате. Обичате да се потапяте в дивата природа и да изключвате телефоните си. Ако ви дойде наум да се преместите в друга държава, няма да ви отнеме много време да вземете решението.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Връзката под знака на Козирога се гради върху вашите индивидуални, но и взаимни успехи. Ако нещо ви пречи, то това е просто пречка по пътя, която лесно премахвате с общи усилия. Козирозите са олицетворение на амбицията и постиженията. Връзките от тази зодия представляват невероятни партньорства на хора, готови на всичко, за да постигнат целите си. Съсредоточени са както в кариерите си, така и в бъдещето на семейството си, спазват традициите и преследват щастието с всички сили.

Водолей (21 януари – 19 февруари)

Такива връзки са лековати, лесни. Вие сте повече приятели, отколкото любовници или партньори. Смеете се заедно, не се вглъбявате в планове за бъдещето и разни подобни сериозности. Просто живеете ден за ден и се забавлявате. За вас е важно да се чувствате добре без да се затруднявате с някакви допълнителни проблеми. Защо да ги търсите, когато те ще ви намерят, а дотогава животът е просто хубав. Често връзки под знака на Водолея възникват чрез други приятели, в клубове, на купони, благотворителни организации, изобщо на места, където се събират хора със сходни интереси.

Риби (20 февруари – 20 март)

Партньорите във връзка от зодия Риби общуват без думи. Дори в сексуално отношение са дълбоко интуитивни. Те са чувствителни и често не могат да живеят един без друг. През деня непрекъснато се чуват, пишат си, едва издържат, когато не са заедно. В такива връзки е добре уязвимостта да отстъпи на силата, за да могат партньорите да се научат да са по-самостоятелни като личности. Вътрешният им свят ги завладява много дълбоко, като връзката им се превръща във всепоглъщаща. Партньорите от двойка под зодия Риби са си самодостатъчни. Нямат нужда да излизат и да се срещат с приятели, стига да са двамата, прегърнати пред телевизора или с вкусна вечеря./az-jenata.bg

CHF CHF 1 1.81617
GBP GBP 1 2.17187
RON RON 10 4.04808
TRY TRY 10 2.36798
USD USD 1 1.65077