Впечатленията на Били Айлиш от роднините на Елизабет Втора

Любопитно 16.10.2021 16:30 Снимка: ДНЕС+

Впечатленията на Били Айлиш от роднините на Елизабет Втора

Били Айлиш е само на 19 и вече е име на световната поп сцена. И въпреки че самата тя е звезда и познава доста популярни и уважавани личности, все още изпитва притеснение при срещата с някои от тях.

В края на месец септември се състоя световната премиера на последния филм за Джеймс Бонд "Смъртта може да почака" в Лондон и сред елита от прочути личности присъстваха принц Уилям, Кейт Мидълтън, принц Чарлз и Камила, както и херцогинята на Корнуол.

Били Айлиш също беше там и няма как да е иначе - тя е авторът на тематичната песен към блокбастъра.

Наскоро изпълнителката на "No Time to Die" беше гост в шоуто Jimmy Kimmel Live и именно пред водещия Джими Кимъл тя разказа как е минала срещата й с роднините на Елизабет Втора.

Джими Кмъл започва с въпроса дали Били Айлиш е била предварително запозната с протокола. Младата звезда потвържвдава и уточнява, че е имало куп детайли, с които е трябвало да се съобрази. Но всъщност не им е отдала кой знае какво значение.

Казва още, че все пак се е постарала и е била притеснена, но е останала приятно изненадана от поведението на най-видните гости. Задали са й куп въпроси, но в същото са били "приятелски настроени, забавни и сладки", цитират Айлиш от ЕТ. "Беше невероятно", обобщава преживяването младата певица./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448