Виктория Бекъм без грим

Любопитно 20.04.2023 14:01 Снимка: ДНЕС+

Виктория Бекъм без грим

Преди броени дни Виктория Бекъм отпразнува своя 49-и рожден ден. Известната дизайнерка и бивша певица от групата Spice Girls се похвали с няколко снимки от тържеството по случай празника ѝ, където я виждаме в компанията на Дейвид Бекъм и децата им - усмихната и щастлива да прекара време с най-близките си.

Дейвид Бекъм също не пропусна да поздрави съпругата си с тяхна стара снимка, на която той целува Виктория по нослето.

"Честит рожден ден на най-невероятната съпруга и мама - на някой, който ни вдъхновява всеки ден. Обичаме те и ти заслужаваш да имаш най-перфектния ден", написа Дейвид Бекъм под кадъра. 

Повод всички да говорят за дизайнерката обаче стана една друга снимка. Едно от децата на звездата - Ромео, я поздрави за празника в Instagram с техен общ кадър. Отбелязвайки, че е най-добрата майка, която много обича, той обаче показа как тя изглежда без грим и филтри. 

Не можем да отречем, че времето е доста благосклонно с Виктория, която може и да на 49, но сякаш отказва да остарее. Тя често споделя различни снимки и видеа, в които показва козметичните продукти, които използва.

Но сега сякаш, за да докаже, че не се срамува от всяка следа на времето върху своето лице, Виктория не пропусна да сподели същия кадър в своята история. Както се очакваше, получи стотици поздравления за младежкия си вид. И отличната си форма, добавяме ние.

CHF CHF 1 2.01778
GBP GBP 1 2.33073
RON RON 10 3.93725
TRY TRY 100 5.4048
USD USD 1 1.78876