Венъм 2: Време е за Карнидж, Том Харди, Уди Харелсън и втори трейлър на филма

Любопитно 03.08.2021 15:26 Снимка: ДНЕС+

Венъм 2: Време е за Карнидж, Том Харди, Уди Харелсън и втори трейлър на филма

Вече дори не можем да се сетим от колко време очакваме да видим втория филм за Венъм, защото първият определено ни допадна.

След няколко отлагания заради пандемията, след малко повече от месец (ако нещо пак не се обърка, разбира се) по кината ще тръгне "Венъм 2: Време е за Карнидж".

Отново Том Харди ще е в главната роля - тази на Еди Брок, но този път Анди Съркис ще е на режисьорския стол. Първият трейлър беше пуснат преди около месец и запали фитила на и без друго растящия ни интерес.

Сега получаваме още един поглед към филма. От него разбираме, че Еди и извънземния му симбиот все още изглаждат отношенията си, но няма да бъдат оставени да го правят на спокойствие.

Не, защото опасният престъпник Каисус Клей (Уди Харелсън) по някакъв начин успява да се сдобие със собствен симбиот. А от реакцията на Венъм разбираме, че фактът, че е червен, означава само едно - много големи неприятности.

Присъствието на Съркис зад камера определено се усеща още в трейлърите, защото тук нещата ни изглеждат една идея по-страшни.

Премиерата на "Венъм 2: Време е за Карнидж" е насрочена за 24 септември./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448