В какви отношения са Меган Фокс и Machine Gun Kelly след слуховете за евентуална изневяра?

Любопитно 25.02.2023 17:43 Снимка: ДНЕС+

В какви отношения са Меган Фокс и Machine Gun Kelly след слуховете за евентуална изневяра?

Миналата седмица Меган Фокс напълно изтри профила си в Instagram и по този начин намекна за раздялата си с Machine Gun Kelly, след като се появиха слухове за изневярата му.

В неделя, 19 февруари, актрисата обаче се върна в социалната мрежа, за да сложи край на спекулациите. В крайна сметка тя заяви, че изневяра не е имало. "Няма никаква намеса на трета страна в тази връзка от какъвто и да е вид", споделя тя в пост и обяснява, че тази история трябва да се забрави, а замесените в нея да бъдат оставени на мира.

Сега източник на People разкрива, че първоначално Меган Фокс е заподозряла, че нещо не е наред и е реагирала емоционално. "Тя каза в публикация, че не е имало изневяра, но първоначално си мислеше обратното", казва източникът.

Той допълва още, че актрисата определено е намеквала за изневяра с първия си пост. Съжалява, че го е качила публично, но е била наистина разстроена на момента.

Въпреки че развоят на събитията не довежда до окончателна раздяла за Меган Фокс и Machine Gun Kelly, двамата все още не са изгладили съвсем отношенията си. А дали това ще се случи, предстои да разберем./lifestyle.bg

CHF CHF 1 2.02299
GBP GBP 1 2.31547
RON RON 10 3.9295
TRY TRY 100 5.61518
USD USD 1 1.81364