Участник от "Игри на волята" мина под венчилото

Любопитно 19.06.2024 15:37 Снимка: ДНЕС+

Участник от "Игри на волята" мина под венчилото

Специалистът по вътрешен контрол Васил Василев, който стана популярен с участието си в риалити формата на NOVA “Игри на волята“, се ожени.

Той и любимата му Десислава си казаха заветното „да“ край морския бряг, като свидетели на церемонията бяха много от участниците в Игрите, както й братът на младоженеца Момчил, който остана на второ място в сезон 5 на най-екстремното риалити у нас.

За щастливата новина пръв в социалните мрежи издаде Мартин-Елвиса. Освен Елвиса и братът на Васил - Момчил, сред гостите на церемонията бяха още Мастагарков, Михаил и Радостин Кръстеви, с което показаха, че са запазили приятелски отношения с младоженеца и след предаването. Младоженецът не скри щастието от факта, че вече е женен мъж, и сподели: „С моята половинка сме заедно от 4 години. От много дълго време и живеем заедно, затова решихме, че това е логичната развръзка на нашите отношения", пише Телеграф.

Сватбената церемония е минала по план, но не са липсвали и забавни моменти, единият от които предизвиква малко закъснение за църковния брак. „Църковният ни брак се проведе на остров Света Анастасия и дотам стигнахме с корабче, което бяхме наели. Всички гости бяха на корабчето, което обаче малко закъсня с тръгването, защото чакахме някаква американска подводница да мине. Това беше забавно, нищо че имахме малко забавяне. Самата сватба мина по график точно както си го бяхме планували и решили и смятам, че всички се забавлявахме доста“, разказа още младоженецът.

CHF CHF 1 2.00495
GBP GBP 1 2.32712
RON RON 10 3.93591
TRY TRY 100 5.42451
USD USD 1 1.79319