"Убийствена игра" с Мария Бакалова излезе първо в кината в Ню Йорк и Лос Анджелис

Любопитно 06.08.2022 19:21 Снимка: ДНЕС+

"Убийствена игра" с Мария Бакалова излезе първо в кината в Ню Йорк и Лос Анджелис

Филмът “Убийствена игра” (“Bodies Bodies Bodies”) с участието на Мария Бакалова излезе на 5 август, петък, в киносалоните в Ню Йорк и Лос Анджелис, а от 12 август ще може да се гледа навсякъде в САЩ, съобщи Асошиейтед прес. 

В трилъра на режисьорката Халина Рейн събитията са ограничени до една дълга нощ, но опасното напрежение се е натрупало много преди истинският труп да се появи по време на парти в отдалечено имение. Действието се развива вътре в него, докато навън бушува ураган.

Софи (в ролята е Амандала Стенбърг) решава да запознае новата си приятелка, Бий (Мария Бакалова), с най-стария си другар, Дейвид (Пийт Дейвидсън), който организира парти в богаташкото имение на родителите си. Софи убеждава Бий, че приятелите й не са нихилисти, както изглеждат в онлайн изявите си.

В задната част на къщата Дейвид и неговата приятелка Ема (Чейс Суи Уондърс) заедно с Джордан (Майхала Херолд) и Алис (Рейчъл Сенот), всички отлично превъплътили се в ролите си, купонясват в басейна. Скоро става съвсем ясно, че Бий е аутсайдер, а Софи не е очаквана да се включи в партито.

Заглавието на филма идва от игра, с която групата се забавлява, като в е включено и фалшиво убийство, обясни БТА. Участниците трябва да намерят трупа и да открият извършителя. Тази напрегната игра обаче не е по вкуса на всички и няколко души напускат в знак на протест, като сред тях е и приятелят на Алис - Грег (Лий Пейс). Той се опитва да се впише сред младите хора, въпреки че вероятно е с две десетилетия по-възрастен от тях. И тогава започват истинските убийства…

Сценарият на филма е на Сара ДеЛапе по разказ на Кристина Рупениан.

“Убийствена игра“, продуциран от “А24”, има рейтинг R (лица под 17-годишна възраст трябва да бъдат в киносалона с придружител) заради „насилие, кървави изображения, употреба на наркотици, сексуални препратки”, отбелязва Асошиейтед прес. 

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648