Три малки женски хитрини в секса, които подлудяват силния пол

Любопитно 28.10.2020 13:33 Снимка: ДНЕС+

Три малки женски хитрини в секса, които подлудяват силния пол

В мъжките мечти има място за всякакъв секс, но основно си мечтаят за три вида. Просто им го подарете!

За жените една от най-важните цели е да бъдат номер 1 в мъжките фантазии. Искат да подлудяват любимия при всеки удобен случай. Как, обаче, да задържиш интереса на толкова непостоянно същество като един мъж, особено в дългогодишна връзка? Въпрос с много повишена трудност, който обаче има и съвсем очевидни отговори.

Всеки психолог или сексолог би отговорил: разнообразие в леглото, никакви задръжки и табута! Последвайте този съвет и се наслаждавайте на триумфа си.

Разбира се, ще се наложи да се постараете – няма победа без да вложиш малко усилия. Добавете и разкрепостеност в секса, ако желаете тези усилия да са малко по-малко.

Мъжете обичат напористи жени, които не се притесняват да осъществят еротичните си фантазии, а направо обожават жените, които са готови да осъществят и техните мечти.

Три са нещата, които всеки мъж обожава в леглото и ако ги правите (стига да искате) може да спечелите вниманието му за дълго време:

Стриптийз

Да сте чували за мъж, който не обича да се наслаждава на стриптийз? Или да не му се иска да разкъса оскъдното бельо при едно еротично шоу, специално за неговите очи?

Забравете комплексите за килограми, целулит, стрии и каквото още ви спира! Просто съблазнявайте. Облечете секси бельо (или забравете да облечете бельо изобщо) и си повярвайте, че сте неотразима. Помнете, че старата максима гласи: красивата жена е обичаната жена.

Френска любов

Както и да го наречете това удоволствие, то си остава любима мъжка фантазия. Да, говорим си за минета. Не се срамувайте, ако все още не сте опитали. И не отлагайте много с опитването, защото жените със задръжки в леглото, трудно биха достигнали до оргазъм. И съвършенство.

Анален секс/поза "задна прашка"

Психолозите са установили, че за много жени дори мисълта за тази поза е неприятна. Дали заради дългогодишните сексуални табута, налагани у нас или просто от срам, аналният секс си остава една забранена тема. Дори и да е така, нещата може да се променят в леглото. Както гласи една друга маскима, за секс не е нужно да се говори, а да се практикува. Решите ли да пробвате и да покорите любимия си, опитайте всяка една поза, предизвикваща интереса ви. Не забравяйте обаче да се подготвите предварително. За осъществяването на тази мъжка фантазия е необходима повече любовна игра, както и задължително лубрикант, за да си спестите болезнените моменти.

Всъщност, по пътя към завладяването на любимия мъж най-важно си остава преодоляването на табутата в секса. Ако той ви харесва и го искате, трябва да проявите смелост и да направите нужното. Какво ви говорят приятелките или майките ви (ако споделяте с тях), няма никакво значение. Вие сте жена и знаете, че е важно да се чувствате добре, комфортно, защитена и най-вече - желана. Когато една жена се чувства секси, изглежда по същия начин и привлича погледите.

За да го подлудите и с това да си гарантирате, че в представите му няма други жени (е, поне относително, защото мъжете все си мечтаят и за още жени), трябва да преодолеете задръжките си в леглото.

Казано с две думи, клишето е в сила – бъдете домакиня в кухнята и мръсница в леглото!

CHF CHF 1 1.80577
GBP GBP 1 2.16453
RON RON 10 4.01361
TRY TRY 10 2.05831
USD USD 1 1.6096