Том Круз и Никол Кидман с порасналата им дъщеря Изабела

Любопитно 14.05.2022 11:45 Снимка: ДНЕС+

Том Круз и Никол Кидман с порасналата им дъщеря Изабела

"Какво се случва с децата на известните холивудски личности" винаги е бил въпрос, който вълнува много хора. Още от раждането им (че и преди това) сме свикнали да четем и да се информираме за тях, но когато те навършат пълнолетие и станат самостоятелни личности, сякаш изчезват от полезрението ни.

Всички помним добре времето, когато Том Круз и Никол Кидман бяха една от най-вълнуващите звездни двойки. Обичани от всички и успели в своята кариера, те имаха своите трудности, свързани с невъзможността да имат собствени деца. Затова и още през 90-те години, те взеха решението да осиновят две. Това са дъщерята Изабела и синът Конър.

И ако за него нямаме представа какво точно се случва, то Изабела периодично напомня за себе си. 29-годишното момиче често прави публикации в Instagram, чрез който може да видим, че тя е талантлива художничка.

И макар като цяло да предпочита да стои извън светлината на прожекторите, често се появява в социалните медии и със свои собствени снимки. Обикновено прави селфита, които се посрещнат с много въодушевление и положителни коментари от хилядите ѝ последователи.

Самата Никол Кидман е споделяла, че съжалява, че не е могла да има наистина много деца. Дори в интервю за австралийското издание на Marie Claire през 2021 г. актрисата заяви, че ако има възможността, би искала да има поне десет.

По време на десетгодишния си брак с Том Круз, Никол Кидман преживява извънматочна бременност и спонтанен аборт. Тогава лекарите ѝ казват, че вероятността да зачене отново е минимална. И двойката взема решението да осинови Изабела и Конър.

Понастоящем и Том, и Никол имат свои собствени биологични деца, припомня Hollywood Life./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648