Тина Кунаки, Зак Кунаки и екзотичната им фотосесия пред обектива на Марио Тестино

Любопитно 10.07.2021 14:00 Снимка: ДНЕС+

Тина Кунаки, Зак Кунаки и екзотичната им фотосесия пред обектива на Марио Тестино

Няма как да не харесваме Тина Кунаки - 24-годишната екзотичната красавица, в която се влюби френският актьор Венсан Касел. Харесва ни и да ги виждаме заедно - тя млада, дива и безумно красива, той - 30 години по-възрастен от нея, неподправен, неповторим и все така секси.

Екзотичната красота на Тина носи и 21-годишният ѝ брат Закари, или Зак, с когото си приличат поразително. Той също върви по нейните стъпки и става все по-търсен и успешен модел.

А когато двамата застават пред обектива на световно известния фотограф Марио Тестино, полуголи и почти еднакви, се получава нещо поразително.

Двамата нямат никакъв проблем да влязат в ролята на чуждестранни островитяни, каквато е и идеята на Марио Тестино. Екзотичният им външен вид е резултат от уникално смесване на гени - майка им е италианка, а баща им е от Того, припомня Spletnik.

Всъщност, Тина и Зак не за първи път позират заедно, но в случая, пред обектива на майстора на фотографията Марио Тестино, двамата са по-интимни и изключително свободни. И няма спор, получило им се е./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448