София Ричи и секси снимките по бански от екзотичната ѝ ваканция

Любопитно 25.11.2020 11:32 Снимка: ДНЕС+

София Ричи и секси снимките по бански от екзотичната ѝ ваканция

София Ричи, малката дъщеря на Лайнъл Ричи, не за пръв път привлича вниманието ни. Не само защото е дъщеря на световноизвестния певец и музикален продуцент, а и защото е много красива млада дама, успешен модел и... обича да се снима по бански на красиви плажове.

А в такова безрадостно време да гледаш безкрайното синьо море и позиращата София на този фон си е направо бонус.

Този път София е със зашеметяващ зелен бански от две части и плува в прозрачни тюркоазено сини води. Въпреки че не е уточнила мястото на ваканцията, София очевидно е на някое екзотично място, където ни се иска да сме и ние сега.

"Прасета в Рая" е написала 22-годишната София Ричи към поредицата от снимки, сред които и тези, на които е сред прасета на плажа. Това ни навежда на мисълта, че дестинацията е Бахамите, където точно тези животни са голямата атракция.

На друг кадър моделът на Rolla's Jeans се разхожда по пясъка с мокра коса и със слънчеви очила. Стегнато коремче, перфектно тяло, секси бански, а покрая нея - същите прасета.

На следваща снимка виждаме София с най-добрата ѝ приятелка Аби Смид, която е със същия зелен бански и като че ли се оптиват да пипнат животните. Има и видео на София, на което тя е във водата сред същите тези приятелчета.

Екзотичното бягство на София се случва само седмица, след като стана ясно, че бившият ѝ приятел Скот Дисик, който е и бившият съпруг на Кортни Кардашиян, е в романтична връзка с модела Амелия Хамлин.

Едва ли някой може да каже дали красивата София е избягала на Бахамите, за да преживее новината или просто се забавлява. Още повече, че тя продължава да е близка със сестрите Кардашиян и куп други приятели, които са общи със Скот.

"София е много зряла, знае как да се справи със себе си и не се притеснява да се сблъска със Скот. Тя знае, че това ще се случи по един или друг начин. Тя не е от типа хора, които да избягват социални ситуации, защото бившият ѝ може да е или да не е там", казва източник на Hollywood Life./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448