Силиконови устни правят възможни целувките през интернет (Видео)

Любопитно 26.02.2023 18:48 Снимка: ДНЕС+

Силиконови устни правят възможни целувките през интернет (Видео)

Искате да изпратите целувка на далечния си любим? Изглежда, че китайски уред с топли, движещи се силиконови "устни" има точното решение.

Устройството, рекламирано като начин да се позволи на двойките, живеещи на далечни разстояния, да споделят "истинска" физическа интимност, предизвиква оживление сред китайските потребители на социални мрежи, които реагират едновременно с любопитство и шок.

Смята се, че оборудваното със сензори за налягане и задвижващи механизми устройство може да имитира истинска целувка, като възпроизвежда натиска, движението и температурата на устните на потребителя.

Заедно с движението на целувката то може да предава и звука, който потребителят издава.

Въпреки това, докато много потребители на социалните мрежи видяха забавната страна на устройството, други го критикуваха като "вулгарно" и "страшно". Някои изразиха опасения, че непълнолетни лица могат да го купят и използват.

"Не разбирам (устройството), но съм напълно зашеметен", гласеше един от водещите коментари в Weibo.

За да изпратят целувка, потребителите трябва да изтеглят приложение за мобилен телефон и да включат устройството в порта за зареждане на телефона си. След като се свържат с партньорите си в приложението, двойките могат да започнат видеоразговор и да си предадат имитации на своите целувки.

Макар да се рекламира за връзки от разстояние, китайското устройство също така позволява на потребителите да се свързват анонимно с непознати във функцията "площад за целувки" на приложението. Ако двама непознати си паснат успешно и се харесат, те могат да поискат да си разменят целувки. Потребителите могат също така да "качват" своите целувки в приложението, за да могат другите да ги изтеглят и изпитат, пише CNN.

"Партньорката ми отначало не вярваше, че може да се постигне (дистанционна) целувка, така че челюстта ѝ падна, когато го използва... Това е най-добрата изненада, която съм ѝ правил по време на връзката ни от разстояние", коментира един от потребителите.

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648