Шарън Стоун, COVID-19, работата и защо звездата е изгубила медицинската си застраховка

Любопитно 03.08.2021 15:32 Снимка: ДНЕС+

Шарън Стоун, COVID-19, работата и защо звездата е изгубила медицинската си застраховка

Подобно на Шон Пен, и колежката му Шарън Стоун заема непоклатима позиция относно ваксинирането. Проблемът е, че не всички са съгласни с нея и се заформя лек скандал, който като нищо ще предизвика вълнение в цялата актьорска гилдия.

Звездата от "Първичен инстинкт" вече стяга куфарите за Атланта, където трябва да се снима в нов телевизионен сериал. Но е готова веднага да ги разопакова, ако всички до един от екипа в продукцията не се ваксинират срещу COVID-19.

"Предложиха ми работа - добра работа, работа, която наистина искам", започва да споделя актрисата пред Deadline. Но "й се изправя косата" само при мисълта, че Гилдията на продуцентите в Америка няма да гарантира, че всички в шоуто ще са взели предпазните мерки, за които тя апелира.

И е категорична, че ще настоява за пълна безопасност, доколкото е възможно, дори и с цената да изгуби този професионален ангажимент.

Междувременно, скандалът с Шарън Стоун избухва малко след като тя разбира, че е останала без медицинска застраховка. Твърди, че е "заради COVID-19" и защото е била "ниска", в сметката й имало само 13 долара.

Не знаем как се е стигнало дотам и как стоят нещата в Щатите, но за едно е права: "Не мисля, че това е разумно за всички, когато преживяваме глобална пандемия, да загубим застраховката си на стойност десетилетия или да загубим всички неща, от които се нуждаем, когато се опитваме да сложим храна на масата." Така е./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448