Сексолог за споделените желания на жените: Какво очакват те в леглото?

Любопитно 08.08.2020 17:01 Снимка: ДНЕС+

Сексолог за споделените желания на жените: Какво очакват те в леглото?

Чарл Орландо е известен експерт в областта на отношенията между двата пола. Той е анкетирал над 1000 жени, като целта му е да разбере какво всъщност очакват и  искат те в леглото. Участничките в анкетата имат само едно задължение - да отговарят директно, конкретно и без да спестяват нищо от истината. 

Какво са отговорили дамите? Ето част от споделеното от тях: 

"Искам да ме разсъблича така, както се отваря подарък – бавно, нежно, внимателно". Дебби Б.

"Когато си лягаме, моето момче смята, че щом се окажа по гръб, автоматично ще става влажна, готова да поема члена му. А така ми се иска прелюдия..." Моника Ф.

"Обичам той да прави всичко възможно, за да ме доведе до оргазъм. За мене не е трудно да свършвам, но усещането, че той влага максимум усилия за това е влудяващо". Фран.Ю.

"Най-много ми се иска той да направи така, че да го пожелая". Френ Т.

"Иска ми се да доминирам. Не винаги, но от време на време. Не, не искам да му направя нещо лошо, просто да направя с него нещо по-така. Нещо приятно, но и нещо, което той не може да контролира". Карън В.

"Искам да чувствам движението на езика му във вагината ми. Да кръжи и пърха там като пеперудка. Влудяващо усещане!". Консуела Г.

"Имам желанието да почувствам, че той наистина ме иска. Да ме притисне към стената, да ми отдръпне настрани гащите и да ми го "вкара"! Джина Д.

"Понякога ми се иска той да прави фрикциите без бързане, с любов и нежност. А понякога ми се иска твърдо е...не, с яко дълбаене. А, бе ту ми се иска нежно, бавно и романтично съвокупление, ту понякога просто едно е...не" . Пола Б.

"Искам ръцете му да ме галят и след като е влязъл в мен". Пени Дж.

"Харасва ми, когато по време на секс ме дърпат за косите. Това ме кара да чувствам, че мъжът господства". Крис П.

"Искам да ме гледа в очите. Особено, когато влиза в мен". Саманта Д

 "Целувай ме по устните. Целувай ме по гърба, по врата. Обсипвай ръцете му с целувки. Целувай вътрешната страна на бедрата ми. И непременно ме целувай, когато влизаш в мен и по време на самото сношение. Прави това. Моля те!" Бени К.

За всеки мъж е наложително да знае какво очаква жената до него. Не е нужно да сте супер специалист в сексологията, за да разговаряте с нея откровено и да я попитате. Току-виж, че ви казала... Нима е трудно?

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448