Секси снимките на Кендъл Дженър в снега

Любопитно 21.01.2022 19:04 Снимка: ДНЕС+

Секси снимките на Кендъл Дженър в снега

Зимата е отредена за снежни забавления и снегът, който ни изненадата доста приятно в края на януари, ще даде предпоставки за такива.

Кендъл Дженър обаче не е чакала да завали, за да се отдаде снежните забавления. Преди няколко дни моделът публикува няколко снимки, на които се вижда как е в планината и кара сноуборд.

Разбира се, Дженър не разкрива дестинацията, която е избрала за своите приключения. Последният ѝ пост в Instagram обаче със сигурност е накарал феновете ѝ да искат още по-силно да разберат къде се намира.

Кендъл Дженър сподели галерия от снимки, на които се вижда, че е облечена единствено с доста изрязано бельо и високи ботуши. Но не се намира на топло пред камината, облечена по този начин, а навън - в снега.

В описанието под снимката моделът пише, че следва методът на Вим Хоф. От People поясняват, че методът на нидерландецът е в продължението на няколко седмици човек да завършва ежедневния си душ със студена вода. И така в крайна сметка ще стане по-издръжлив на студ./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648