Сексът: 13 страхотни идеи

Любопитно 16.10.2020 11:13 Снимка: ДНЕС+

Сексът: 13 страхотни идеи

Колкото и разкрепостени да сте и колкото и добър да е сексуалният ви живот, винаги може и повече. Ако стигнете до момент, в които сексът е просто рутина със сигурност е време за разнообразие и нови идеи.

 1. Тренировки

Външния вид има значение. Спортът прави тялото ви секси, повдига самочувствието, прави ви по издръжливи и помага при изпробването на нови и интересни пози.

 1. Музика

Музиката ви помага за ритъма. Също така действа и разтоварващо. Тя е подходяща, както за страстна нощ, така и за нежна любов. Ако искате да предадете вашето настроение на  партньора си, може да го направите чрез музиката.

 1. Удоволствие

Важно е да разберете, какво ви доставя удоволствие и какво предизвиква оргазма ви. Ако вие самите не знаете как да задоволите тялото си, няма как да очаквате половинката ви да успее. След като изучите себе си, споделете и с вашия партньор.

 1. Общуване

Не е необходимо да говорите само за секс. Споделяйте си всякакви неща, бъдете приятели. Близките отношения предразполагат към падане на задръжките. Колкото по-близки сте, толкова по-хубав ще е сексът.

 1. Игри

Може да ви звучи глупаво, но ще ви донесе интересни моменти. Сексуалните забавления са разтоварващи и могат да се превърнат в незабравимо изживяване.

 1. Фантазии

Развихрете въображението си. Белезници, жартиери, камшици, роли на медицинска сестра или стюардеса... опитайте и няма да съжалявате.

 1. Пози

Опитвайте нови и всевъзможни пози. Важно е да експериментирате. Голяма част от двойките правят секс само в някои определени пози, за които знаят, че им доставят удоволствие. Но това не значи, че няма други пози, които ще ви накарат да изпитате дори по-голямо удоволствие и оргазъм.

 1. Секси облекло

Звучи банално, но е ефикасно. Дори да сте във връзка от години, това не значи, че партньорът ви харесва всекидневната домашна фланелка, рошавата коса и вълнените чорапи. Той би се зарадвал на разнообразието, а какво по-разнообразно от секси облекло (дълги и тънки чорапи, къса нощница, издаваща какво го очаква)

 1. Искреност

Бъдете честни с партньора си и му споделете, какво ви възбужда и какво не. Накарайте го той също да ви сподели за своите желания. Не се притеснявайте, че може да го засегнете по някакъв начин. Доста по-обидно ще е да се залъгва, че ви доставя удоволствие.  

 1. Къпане

Няма нищо по-секси от чистотата и свежестта. Едва ли на някого му е приятно да се усещат неприятни миризми от различни места по тялото. Всеки обича мириса на хубаво и чисто тяло.

 1. Масаж

Колкото и да не ви се вярва, масажът прави чудеса, особено ако е еротичен. Има най- различни начини да доставите удоволствие на партньора си чрез масаж. Опитайте и няма да съжалявате. Изживяването е незабравимо и не трябва да се лишавате от него.

 1. Бележки

Същинска класика. Оставяйте бележки на половинката си, като му пишете, какво го очаква довечера. Така ще го накарате цял ден да си мисли за вас и за този момент.

 1. Погледа

Докато правите секс се гледайте в очите. Това възбужда изключително много, прави секса по-див и страстен.

 

CHF CHF 1 1.82532
GBP GBP 1 2.15509
RON RON 10 4.0113
TRY TRY 10 2.10115
USD USD 1 1.65021