Седмичен хороскоп от 4 до 10 октомври 2021 г.

Любопитно 03.10.2021 19:57 Снимка: ДНЕС+

Седмичен хороскоп от 4 до 10 октомври 2021 г.

Овен – Може да имате проблеми тази седмица, без да им се вижда края. Ще ви е трудно да се изправите пред всичко, което се случва както в частната, така и в деловата сфера. Нещата няма да са спокойни за вас, но скоро можете да очаквате подобрение. Научете се да поставяте граници и не мислете, че винаги трябва да държите всичко в ръцете си. Не можете да имате пълен контрол над хода на събитията и особено над хората.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни –6, 7

Телец – Тази седмица ще се съсредоточите върху финансите, където ситуацията няма да бъде точно блестяща, но няма да бъде и критична. Помислете как да спечелите допълнителни пари. Всичко, от което се нуждаете, е добър съвет. Светът е голям и ви предлага много възможности. Не ги пропускайте, само защото не вярвате в себе си. Самочувствието е ключът към успеха. Тази седмица ще бъде изключително романтична за вас, ще бъде изпълнена с любов.

Благоприятни дни – 4, 5

Бъдете внимателни – 8, 9

Близнаци – Предстои ви благоприятна седмица. Паричните проблеми може да са вашият приоритет тези дни. Ако не обръщате внимание на думите, може много бързо да нараните любимия човек. По-добре помислете два пъти, преди да кажете нещо. Намерете малко повече време за себе си и почивайте повече. Високото напрежение и стресът могат да причинят силно главоболие и безсъние, затова избягвайте подобни ситуации.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 4, 5, 10

Рак – Възможно е тази седмица да инвестирате пари в някои малки ремонти в къщата или в обзавеждането на дома. Внимавайте какво казвате и най-вече на кого имате доверие, защото може би човекът, който се представя за ваш приятел, не е! Знайте, че рано или късно всяка истина ще излезе наяве, така че никой няма да може да я скрие. Ново и много приятно запознанство очаква свободните представители на знака в края на работната седмица. Пригответе се за изненада.

Благоприятни дни – 4, 5, 8, 9

Бъдете внимателни –6, 7

Лъв – През следващите дни ще имате огромно количество работа на работното място, което също ще отнеме по-голямата част от енергията ви. Може да не сте най-ентусиазирани и доволни от резултатите, но трябва да сте наясно, че винаги сте на правилната позиция. Не мислете, че в момента трябва да сте някъде другаде или да правите нещо друго. Всичко, което се случва, трябва и е добро за нещо, дори и да не го виждате още. Важно е да бъдете постоянни и търпеливи.

Благоприятни дни – 6, 7, 10

Бъдете внимателни – 8, 9

Дева – Причината за лошото ви настроение се крие в емоционалната сфера, тъй като ситуацията тук напоследък не е във ваша полза. Всъщност ви се струва, че всичко върви точно обратното на това, което искате. Не следвайте мнения и съвети, ако знаете, че те не могат да ви донесат истинско удовлетворение и щастие. Не губете ценно време за оплакване и съжаление, а по-скоро се отдайте на нови начинания.

Благоприятни дни – 8, 9

Бъдете внимателни – 4, 5, 10

Везни – Както и миналата седмица, темпът на работа ще бъде много бърз, напрегнат, изпълнен с важни задължения, които трябва да бъдат изпълнени. Така че премествате фокуса само върху работата, докато други области от живота ви ще страдат. Ако забележите, че вече не можете да поддържате това темпо, помислете за смяна на работата, сега е подходящият момент да го направите.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни –6, 7

Скорпион – Ще има много разногласия с партньора ви. В тези моменти се опитайте да се отървете от стреса и гнева, за да не вземате грешни решения, за които по-късно ще съжалявате. Стресът силно влияе върху вашето здраве и качеството на живот. Опитвате се да си почивате повече и да прекарвате време сред природата и спокойна среда. Движете се повече на чист въздух и на слънце.

Благоприятни дни – 4, 5

Бъдете внимателни – 8, 9

Стрелец – На работното място ще показвате борбено отношение от време на време, така че няма да бъдете приятни за колегите си. Опитайте се да гледате на всичко по-спокойно. Вашата упоритост и постоянство могат да бъдат приложени по по-дискретен начин. Понякога очакванията ви ще бъдат нереално високи. Бъдете по-реалисти. Ще ви е необходима добра способност да се адаптирате, за да устоите на всички разнообразни предизвикателства.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 4, 5, 10

Козирог – Ще бъдете изключително смели и ще преодолеете всички трудности и пречки с оптимизъм и добра воля. Ще се чувствате нервни, когато трябва да работите с другите. Най-вече защото не всичко ще изглежда професионално от тяхна страна. Разберете, че не всички са толкова упорити като вас и че понякога някой гледа през пръсти. Пред вас са дни на добри, но не чак толкова значими любовни възможности.

Благоприятни дни – 4, 5, 8, 9

Бъдете внимателни –6, 7

Водолей – Тази седмица ще се съсредоточите повече върху емоциите. Възможни разногласия с партньора. Ако в началото на периода все още не знаете как да разрешите ситуацията в областта на любовта, не се притеснявайте. Вярвайте, че решението ще дойде при вас в подходящия момент, или всичко ще се получи от само себе си. Важно е само да поддържате оптимизъм и да не се поддавате на негативни мисли. Можете да срещнете интересен човек на кратко пътуване, ако сте необвързани сериозно.

Благоприятни дни – 6, 7, 10

Бъдете внимателни – 8, 9

Риби – Бъдете особено пестеливи, не давайте пари назаем и отлагайте непланирани разходи. Няма да виждате ясно някои неща, но съществува опасност от несериозни и бързи решения. Бъдете упорити и не се отказвайте дори когато загубите надежда. Ще ви липсва сигурност и самочувствие. Ще мислите повече за любовта, отколкото ще обичате. Някои ще почувстват изкушението от тайна любовна връзка.

Благоприятни дни – 8, 9

Бъдете внимателни – 4, 5, 10/Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448