Седмичен хороскоп от 30 ноември до 6 декември

Любопитно 29.11.2020 19:45 Снимка: ДНЕС+

Седмичен хороскоп от 30 ноември до 6 декември

Овен – Желателно е вашата активност и предприемчивост да не се превръщат в имитация само на бурна дейност. Съсредоточете се върху основното и не губете сили за второстепенните неща. Ще е нужно да мобилизирате силите си, да проявите решителност да отстоявате своите интереси и позиции и да бъдете настойчиви при преодоляване на трудностите. Не рискувайте, но бъдете настоятелни там, където е важно за вас. Приведете в ред делата си, за да сте готови, когато дойде новото.

Благоприятни дни – 30.11.

Бъдете внимателни – 2, 3.12.

Телец –През седмицата ще има леко раздвижване около вас. Обстановката не предразполага много към веселие, но вие гледайте по-оптимистично на всичко. Време за подобрения, изменения и усвояване.  Лесно ще привличате внимание към себе си. Тайничко ще има кой да ви завижда и въпреки, че ще ви упрекват, всъщност ще се опитват да ви подражават. Правете избирателен подбор в общуването си. Твърде е възможно да се зарадвате на нова придобивка. Действайте винаги в съгласие със себе си.

Благоприятни дни – 2, 3, 4.12.

Бъдете внимателни – 5, 6.12.

Близнаци – Вашата нарастваща активност и решителност се базират на подема на работоспособността ви. Запазете стабилност във важните за вас сфери. Напрегнатата атмосфера ще послужи като допинг за някои. Проявете хладнокръвие и направете правилно разчитане на следващите си ходове напред. Заемете се с това, което ви лежи на душата. Не отлагайте вашите нужди. Мнозина ще срещнат нови перспективи в личен план. Някои ситуации ще придобият нова яснота и ще настъпят позитивни промени.

Благоприятни дни – 5, 6.12.

Бъдете внимателни – 30.11.

Рак – Вие добросъвестно ще се трудите през седмицата и ще изпълнявате поставените задачи. Постарайте се да предвидите хода на събитията, за да не се окажете неподготвени. Във всичко влагайте само здрав смисъл. Не бързайте да започвате нищо ново. Тези дни ще се чувствате така, сякаш ви подхваща мощно подводно течение. Опитайте се да не съпротивлявате, а си представете, че това е топлият Гълфстрийм, който ви носи към нови брегове. Вие виждате положителното там, където другите биха съзрели проблеми. Нуждаете се само от морална подкрепа.

Благоприятни дни – 6.12.

Бъдете внимателни –2, 3.12.

Лъв – Ще се изпълните с нови ползотворни идеи и конструктивни решения. Справяйте се с проблемите по реда на важност или според възникването им. Не се притеснявайте да потърсите помощ, ако е необходимо. Не бързайте да внасяте в живота си съществени промени. Засега само наблюдавайте и изучавайте ситуациите. Оставете потока на събитията да ви въвлече в нови направления. Вписвайте се в регламентирания работен график и минете на щадяща диета. Не пренебрегвайте здравето си и намирайте време за отдих. Внимателно избирайте кръга си на общуване.

Благоприятни дни – 30.11.

Бъдете внимателни –5, 6.12.

Дева – Именно вие ще успеете да намерите в сложните ситуации рационалното зърно. Ще ви се открият нови перспективи в няколко направления. Не пропускайте добрите случаи, които ще ви се предоставят. Ще усетите скоро добрите резултати там, където сте хвърлили повече сили. Не се вписвайте в никакви авантюри, рискът е прекалено голям. Не без труд ще ви се удава да претворите своите проекти в живота. Чуждите планове може да объркат вашите собствени. Разчитайте предимно на себе си, действайте рационално, а не под влияние на момента.

Благоприятни дни – 2, 3.12.

Бъдете внимателни –30.11.

Везни –Доста активна и динамична седмица ви предстои. Ще имате възможност да се възползвате от една ситуация, която може да се обърне във ваша полза. Налага се да смените политиката и тактиката в отношенията с колегите, партньорите. Тези, които са позитивно настроени, ще постигнат това, което желаят. Възрастна дама може да ви създаде неочаквано проблеми или грижи. Това може да бъде и роднина. Общувайте само с тези, с които се чувствате добре. Не се натоварвайте психически с обременени с проблеми хора. Някои ваши отрицателни навици може да ви донесат проблеми през тези дни, ако не употребите самоконтрол.

Благоприятни дни – 30.11.

Бъдете внимателни – 2, 3.12.

Скорпион – Делата ви ще се развиват сравнително успешно. Наблягайте на основното и важното, без да отвличате вниманието си с второстепенните неща. Не пришпорвайте събитията. Ако имате подчинени или колеги, отнесете се с повече внимание към техните проблеми. В личен план може да има бурни разпри, следвани от бързи помирения. Може да ви се появят нови интереси. Доброто настроение и оптимизмът ще ви помогнат да се справите с много задачи и да намерите нужните решения.

Благоприятни дни – 2, 3, 4.12.

Бъдете внимателни – 5, 6.12.

Стрелец – Не всички ще се чувстват комфортно. Животът не винаги е лесен. Твърде възможни са трудности в деловата сфера. Мнозина ще успеят да намерят начин за попълнение на финансовите дупки. На моменти ще трябва да проявите усилие над себе си, за да се справите с някои неща. Не надценявайте своите сили и своевременно се обръщайте към лекар при нужда. Може да настъпят усложнения. Жизненият ви опит ще се окаже много важен в настоящите събития. Много е възможно да се наложи непланирано пътуване.

Благоприятни дни – 5, 6.12.

Бъдете внимателни – 30.11.

Козирог –Не възприемайте нещата от живота много на сериозно. Иска ви се да направите нещо несъвместимо с общоприетото. Разчупете тези ограничаващи ви рамки. Вие не използвате енергията си достатъчно продуктивно. Оставили сте се на една леност, на унинието. Горе главата и кураж! Още малко остава и ще започнете да се измъквате лека-полека от ледниковия си период. Планирайте потребностите си, подредете приоритетите си, за да сте готови! Нека вашите мисли, желания и действия не стават явно достояние за околните. Не се знае кой враг, кой приятел!

Благоприятни дни – 6.12.

Бъдете внимателни –2, 3.12.

Водолей – Звездите ще ви окажат нужната подкрепа, ако приемете творчески и нестандартен подход към живота. Отново ще бъдете изпълнени с увереност и решителност в професионалните дела. Ще станете по предприемчиви във финансовата сфера. В много отношения успехите ви ще зависят от вашият ум и находчивост, като и умението да лавирате. За околните ще бъде тайна какво сте замислили, но така и трябва. Вашата броня на равнодушие може да не се окаже толкова сигурна и надеждна защита, а пробиваема от изблика на емоциите.

Благоприятни дни – 30.11.

Бъдете внимателни –5, 6.12. 

Риби – Повече весел, повече съчувстващ, повече оптимистичен поглед върху живота и силното желание за сътрудничество с други хора ще бъдат в основата на вашето настроение. Държите се малко повърхностно и пропускате важните детайли. Рискувате да проиграете един добър шанс. Сега се откажете от съперничество и съревнования. Грижливо пазете личният си живот, защото моментът е повратен. Новите ви начинания могат да срещнат трудности и пречки. Бързо ще се пренастройвате към новите обстоятелства и ще се адаптирате лесно към ситуациите. В случая това е най-доброто, което може да направите.

Благоприятни дни – 2, 3.12.

Бъдете внимателни –30.11. /Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448