Седмичен хороскоп от 28 декември до 3 януари

Любопитно 27.12.2020 20:00 Снимка: ДНЕС+

Седмичен хороскоп от 28 декември до 3 януари

Овен – Ще имате изключителна енергия, но препоръчително е сега да не преодолявате бурните бързеи, а спокойно да плавате по течението. Седмицата е безоблачна и дарява хармония във взаимоотношенията с любим човек. Отделете достатъчно време за закупуване на подаръци, процесът ще ви достави удоволствие. Нищо не застрашава стабилността на финансовото ви положение, ако не проявите прекомерно лекомислие. Тази седмица ще трябва да обърнете много внимание на хората около вас. 

Благоприятни дни – 28, 29.12.

Бъдете внимателни – 01, 02.01.

Телец – Вярвайте по-малко в обещанията и обективно изчислете своите сили и възможности. Струва си да завършите натрупаните и отложени дела. Никакви външни фактори няма да ви попречат да постигнете целите си. В началото на седмицата ще трябва да се справите с някои дългове, не са изключени непредвидени разходи. Ще имате голям успех с противоположния пол, само не се поддавайте на ласкателствата. Флиртът, безобиден на пръв поглед, може да доведе до хитро скроена мрежа, от която няма да е толкова лесно да се измъкнете. 

Благоприятни дни – 30, 31.12.; 03.01.

Бъдете внимателни – 01, 02.01.

Близнаци – Започнете умно седмицата: с някои добри съвети от добри приятели. В началото на периода е препоръчително да се опитате да подредите мислите и чувствата си. Старайте се да не се дразните или да реагирате толкова бурно на дребните грешки на любимия човек. Всичко е свързано с компромиси, така че бъдете внимателни и предпазливи в отношенията си един към друг. От четвъртък следобед до събота очаквайте да бъдете изпълнени с искряща и експанзивна интелектуална енергия.

Благоприятни дни – 01, 02.01.

Бъдете внимателни –28, 29.12.; 03.01.

Рак – Въпреки трудностите и препятствията, вашите дела вървят добре. Изглежда, че проблемите съществуват, само за да направят успеха по-желан. Това важи както за работата, така и за личния живот. Направете изводи от собствените си грешки и продължете напред към желаната цел. Важно е да проявите достойнство и самоконтрол дори в стресови ситуации. Искрената усмивка и доброто настроение са много по-важни. Не позволявайте на малките неща да развалят празничното ви настроение.

Благоприятни дни – 03.01.

Бъдете внимателни –30, 31.12.

Лъв – Очаквайте седмицата да започне решително! Колкото по-близо сте до земните дела, толкова повече шансове имате за успех в действителност. В понеделник ще бъдете изпълнени с убеденост, решителност и чувство за цел и ще знаете точно какво да правите. В сряда трябва да контролирате раздразнителността си и да не провокирате конфликти. Създайте празнично настроение за себе си и близките си. Уикенда не трябва да се прекарва в блажено безделие, направете нещо полезно.

Благоприятни дни – 28, 29.12.

Бъдете внимателни –01, 02.01.

Дева – Седмицата обещава да бъде доста активна и интензивна. Повишените изисквания към любимия човек могат да доведат до разногласия, които са напълно ненужни в момента. По-малко критики! По-добре неохотно да игнорирате малките недостатъци на партньора си, отколкото да получите изчерпателен списък със собствените си. Малките неща могат да създадат лесно проблем, не само в отношенията, но и относно здравословното състояние. Бъдете по-внимателни.  

Благоприятни дни – 30, 31.12.;03.01.

Бъдете внимателни – 28, 29.12.

Везни – Използвайте последния шанс да завършите всички дела и проекти тази година. Планирайте финансовите си разходи, така че празничните подаръци за семейството и приятелите да не изпразнят излишно портфейла ви. В личния си живот се опитайте да запазите спокойствие и търпение, дори ако нещата не вървят по начина, по който бихте искали. Обърнете повече внимание на любимия човек, в противен случай той ще си помисли, че чувствата ви към него са се охладили. Въпреки че може и да е така. 

Благоприятни дни – 28, 29.12.

Бъдете внимателни – 01, 02.01.

Скорпион – Преместването на Слънцето във вашия комуникационния сектор обещава малко повече живот на ежедневните ви взаимоотношения, това са тези, които поддържате предимно със съседи и братя, сестри. Ще бъдете отдадени на хората в непосредствената ви среда. Краят на годината обещава добро настроение за вас, въпреки някои нередности. Основното нещо е да поддържате това отношение през цялата седмица. Някои харесват вашия оптимизъм. Ще излъчвате чар и привлекателност, които няма да останат незабелязани. 

Благоприятни дни – 30, 31.12.; 03.01.

Бъдете внимателни – 01, 02.01.

Стрелец – Седмицата може да бъде много благоприятна за вас и дори минимални усилия могат да доведат до значителни резултати. Ще бъдете енергични, активни, креативни. Искреността, добротата и щедростта ще ви донесат неочакван успех. В понеделник и вторник си струва временно да стесните кръга от приятели (контакти), не хабете енергията си за празни приказки. Нещата ще вървят лесно, трябва само да насочите енергията си в правилната посока, поддържайки собственото си движение в потока от събития. 

Благоприятни дни – 01, 02.01.

Бъдете внимателни –28, 29.12.;03.01.

Козирог – През новата седмица трябва да мобилизирате силите си. Всекидневната рутина е причината за натрупването на малко апатия. Добър период за завършване на това, което сте започнали по-рано. Бъдете подготвени за факта, че по пътя на реализирането на плановете ви могат да възникнат различни препятствия. Опитайте се да запазите спокойствие във всяка ситуация, защото ако емоциите надделяват над здравия разум, тогава е малко вероятно да избегнете проблеми. Когато решавате сложни въпроси, слушайте интуицията си.

Благоприятни дни – 03.01.

Бъдете внимателни –30, 31.12.

Водолей – Някои съвети могат да ви навредят, затова се доверете на интуицията си и проверете информацията, която получавате. От понеделник до сряда седмицата носи приятни изненади и стимулиращи срещи. Това е подходящ момент да опитате нещо ново и вълнуващо и ще имате достатъчно свобода да го направите. Ще имате магнетична привлекателност, която привлича хората на подсъзнателно ниво, което може да доведе до интензивни сексуални преживявания. Моменталното привличане може да доведе до кармични и дълбоки взаимоотношения.

Благоприятни дни – 28, 29.12.

Бъдете внимателни –01, 02.01.

Риби – През седмицата ще почувствате силно желание да се освободите от рутината, правейки нещо съвсем различно от обичайните си дейности. За да се справите с трудностите, опитайте се да проявите търпение и да не се поддавате на емоциите. Може да забележите много синхроничности при развоя на събитията, които се случват независимо от техните повърхностни изяви. Като цяло, това е много положително време за вас. Настройте се на позитивното и не губете самоувереност и надежда за най-доброто - ще се справите с всички проблеми.

Благоприятни дни – 30, 31.12.;03.01.

Бъдете внимателни –28, 29.12./Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.7868
GBP GBP 1 2.26611
RON RON 10 4.01114
TRY TRY 10 2.28269
USD USD 1 1.61066