Седмичен хороскоп от 10 до 16 януари 2022 г.

Любопитно 09.01.2022 10:55 Снимка: ДНЕС+

Седмичен хороскоп от 10 до 16 януари 2022 г.

Овен –Това, което ви липсва през първата половина на седмицата, определено ще наваксате в следващите дни. Отървете се от всичко, което пречи на напредъка ви. Направете това във всички области. Опитайте се да се отпуснете малко повече. Ще почувствате, че сте привлекателни и интересни за противоположния пол, което ще ви вдъхне увереност и добра воля. Ще бъдете готови да нарушите всички правила. Имайки предвид всичко това, не забравяйте за себе си и членовете на семейството си. С напълно невинно поведение можете да нараните всеки от тях.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете внимателни –10, 15, 16

Телец – През седмицата ще почувствате, че вашата лична сила и енергия постепенно се увеличават. Следващите дни ще бъдат благоприятна за амбиции и сбъдване на желания. Можете да промените начина си на живот, но само ако го отстоявате. Ще се сблъскате и с някои проблеми. Ще стигнете до извода, че сте преценили погрешно някои от своите „приятели“. Нищо страшно, но трябваше да осъзнаете това, за да бъдете по-внимателни следващия път.  Когато една врата се затвори, две се отварят. Не забравяйте това, така че гледайте към бъдещето с оптимизъм, което крие куп изненади.

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни – 11, 12

Близнаци –Опитайте се да бъдете максимално спокойни и толерантни, тъй като седмицата не е най-благоприятната за вас. Нещата, които сте толерирали досега, ще започнат да ви разсейват и ограничават вероятно. Ще сте склонни да прехвърляте лошото си настроение върху другите. В емоционалната сфера щастието ще продължи да ви убягва. Колкото повече го преследвате, толкова повече ще ви се изплъзва, така че по-добре оставете нещата на мира и животът да се погрижи сам за всичко.

Благоприятни дни – 10

Бъдете внимателни – 13, 14

Рак – Ще се озовете на кръстопът между личните желания и варианти, които са по-реалистични и постижими. Опитайте се да се съсредоточите върху по-трайните аспекти на живота. Ще имате творчески пориви и вдъхновение, които ще ви помогнат да разберете как да подходите към някои неща по по-различен, по-вълнуващ начин. Ако сте готови да захвърлите бронята си и да отворите сърцето си, можете дори да се влюбите. Особено мъжете ще бъдат много нерешителни. Няма да знаете какво точно да правите. Не се страхувайте да кажете какво мислите и чувствате. Живейте за момента!  

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете внимателни – 10, 15, 16

Лъв – Тази седмица ще бъде по-спокойна за вас. Бъдете търпеливи и обмисляйте внимателно всяко решение, тъй като някои от тях могат да имат голямо влияние върху бъдещето ви. В този период ще бъдете приключенски настроени, така че ще търсите нещо ново и вълнуващо на всяка крачка. Обвързаните, внимавайте да не се увлечете в някое неочаквано бурно любовно приключение, за което по-късно може да съжалявате. Ако пък изпитвате любовни разочарования, време е да погледнете честно към себе си и да признаете своя дял от отговорност.  

Благоприятни дни – 10, 13, 14

Бъдете внимателни – 11, 12

Дева – Това ще бъде седмица на много работни ангажименти и материални постижения за вас. Материалната страна на нещата ще бъде на първо място. Можете да очаквате успех и издигане в работата си и много други приятни неща – похвала от ръководството, повишение или увеличение на заплатата, бонус. Сега е подходящ момент за амбициозни планове, постижения и нови проекти. Ще бъдете изправени пред предизвикателство в областта на междуличностните отношения. Вашите инициативи в тази посока биха могли да помогнат за постигането на правилния баланс.

Благоприятни дни – 11, 12, 15, 16

Бъдете внимателни –13, 14

Везни – Не се оставяйте да се разсейвате твърде бързо при постигането на целите си. Имате добра отправна точка, използвайте я разумно. Въпреки факта, че ще бъдете изненадани от малко неблагоприятно събитие, ще останете оптимисти и щастливи. Ще се справите с всичко със силна воля. Ще се озовете в пристъп на страст, но бързо ще разберете, че всъщност не искате да се свързвате емоционално. Нуждаете се от спокойствие и тишина, за да възстановите вътрешната хармония.   

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете внимателни –10, 15, 16

Скорпион – Успешно ще решите или завършите важно действие. Ще се почувствате като напълно преродени. Помислете добре на кого и на какво ще отделите най-много енергия и внимание. Добре ще е да прекъснете някои отношения с човек, който отнема вътрешната ви сила с досадните си влияния. Ще ви бъде по-лесно да мислите за нови планове след това. Ще придобиете много нови познанства и преживявания в емоционалната сфера. Между всички ще има някой, който може да привлече по-специално вниманието ви.

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни – 11, 12

Стрелец – През тази седмица ще трябва да успокоите една ситуация и в същото време ще поставите нови граници. Внимавайте с кого си имате работа и най-важното не се намесвайте в опасни игри. Някой не е това, за което се представя. Напразно се притеснявахте, ситуацията, която ви тормозеше, се обръща в правилната посока. Никога не е лесно да изразите емоциите си с думи, но определено си струва да опитате. Подходящото време да ги изразите към партньора си. Тези, които имат тайни афери, има голяма вероятност да бъдат разкрити.  

Благоприятни дни – 10

Бъдете внимателни – 13, 14

Козирог –Можете да очаквате положителен резултат от дадена ситуация. Вътрешният мир и удовлетворение обаче зависят от вас. Поддържайте очакванията си реалистични и не прекалявайте. Разбира се, важно е и да защитите личните си интереси. Позволете на ума ви да ви води в решението и дръжте сърцето си встрани от това. Ще разберете, че губите интерес към неща, които някога са означавали нещо за вас. В действителност нищо няма значение освен онези неща, към които човек се привързва.

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете внимателни – 10, 15, 16

Водолей – През тази седмица ще бъдете увлечени по нови предизвикателства. В средата на периода ще се заемете по-сериозно с някакъв проблем от емоционалната сфера. Ще разберете, че можете да стигнете до решение само с рационален подход, тъй като емоциите ви водят в грешна посока. Най-накрая ще поставите граници за определени хора. Това ще ви освободи от емоционален товар и ще вдишвате въздуха на свободата, което ще ви направи щастливи. Емоциите ви ще бъдат силно раздвижени и най-вече ще почувствате творческа и сексуална енергия.

Благоприятни дни – 10, 13, 14

Бъдете внимателни – 11, 12

Риби – Хората около вас ви виждат предимно срамежливи и резервирани, но вие сами знаете, че сте много дружелюбни, след като се отпуснете. В средата на седмицата ще забравите за миг тревогите и ще се отдадете на блянове. В любовта това, което сте посяли в миналото, сега ще се върне при вас. Храносмилането, особено стомаха, ще ви създаде някои проблеми. Погрижете се за диетата си и преди всичко успокойте нервите си. Избягвайте да стоите на вятър и течение. Лесно може да настинете и да се появят болки в кръста.

Благоприятни дни – 11, 12, 15, 16

Бъдете внимателни –13, 14

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648