Съветът, който Адел потърси от колежката си Селин Дион

Любопитно 12.10.2021 17:12 Снимка: ДНЕС+

Съветът, който Адел потърси от колежката си Селин Дион

В интервюто си за Vogue от преди няколко дни Адел хвърли много повече светлина върху живота си в момента, отколкото може би сме очаквали от нея. А от думите й разбрахме, че се е преместила от Лондон в Лос Анджелис, защото в английската столица не може да си позволи толкова голямо имение.

Да, дори изпълнителка от нейния ранг може да изпитва затруднения да постигне начина на живот, за който мечтае. А тя мечтае за свобода, чист въздух и място, където може да вижда небето - защото в Лондон е била само от колата вкъщи.

Всъщност, в Лос Анджелис Адел притежава цели три имота, които се намират в непосредствена близост. Общата им стойност се оценява на 30 милиона долара.

И тъй като певицата предпочита да не пътува много и да бъде по-близо до своето райско кътче, което си е създала, тя обмисля варианта да стане изпълнител-резидент в Лас Вегас по примера на много свои колежки.

Това определено е добър ход, който и ще й се отблагодари щедро. А в обмислянето и задвижването му Адел се е допитала до Селин Дион - най-високоплатената певица-резидент в Града на греха.

За четири години редовни шоу програми с Caesars Palace тя прибира цели 385 милиона долара. Следва и завръщане и още осем години (от 2011 до 2019) на сцените в Лас Вегас, с които банковата й сметка също набъбва сериозно, предава Daily Mail.

Сигурни сме, че Адел има не едно и две предложения за изяви в комплексите в Града на греха, а с правилните съвети ще вземе най-доброто решение за себе си. Е, ако стане изпълнител-резидент най-вероятно останалите й сценични изяви ще бъдат доста по-редки, но просто няма как да й се сърдим./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448