Сара Джесика Паркър, белите й коси и как актрисата стана център на внимание

Любопитно 21.07.2021 12:10 Снимка: ДНЕС+

Сара Джесика Паркър, белите й коси и как актрисата стана център на внимание

В последно време стана някаква мода сред известните дами в по-напреднала възраст да демонстрират побелелите си коси и да се показват без грим, за да затвърдят мнението си, че да остаряваш не е порок.

Поредната звезда, която се осмели да го направи, е Сара Джесика Паркър. Да, всички си я спомняме като безупречната Кари Брадшоу от "Сексът и градът", но годините си минават и не прощават и на нея.

Тези дни в социалните мрежи се появиха папарашки снимки на актрисата, заснети по време на една от почивките на снимачния процес в Ню Йорк на продължението на сериала, което ще носи името And Just Like That.

Докато Джесика Паркър похапва с колегата си Анди Коен, нашето внимание е привлечено от побелелите й коси, както и от факта, че изглежда доста състарена за своите 56 години.

Очевидно актрисата е без снимачния си грим и прическа и веднага ни изниква въпросът дали и в продължението на култовия сериал, който я направи звезда, ще изглежда по същия начин. Съдейки по снимките, които видяхме до този момент, отговорът е отрицателен.

Но сме сигурни, че приятелките ще успеят отново да ни разсмеят, а и да вдъхнат увереност на всички дами, че могат да обичат себе си и да се чувстват добре в кожата си, независимо от възрастта и белезите, които тя оставя./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81062
GBP GBP 1 2.29841
RON RON 10 3.97421
TRY TRY 10 1.93698
USD USD 1 1.6565