Samsung Galaxy S22 Ultra, Galaxy Note и как Samsung смята да възроди премиум серията си

Любопитно 12.10.2021 17:25 Снимка: ДНЕС+

Samsung Galaxy S22 Ultra, Galaxy Note и как Samsung смята да възроди премиум серията си

Съвместимостта на Galaxy S21 Ultra със S Pen и отсъствието на нови модели Galaxy Note тази година ни подсказа, че Samsung замисля нещо.

Впоследствие се появиха най-различни слухове и кадри, които затвърдиха усещането ни, че най-напомпаният флагман в Galaxy S серията ще се превърне в заместител на хай-енд серията Note. 

Тази седмица колегите от OnLeaks съвместно с италианския сайт coverpigtou.it публикуваха изтекли кадри на отливките за предстоящия през януари Galaxy S22 Ultra и с тях потвърдиха всички по-ранни предположения. 

Отливките на флагмана притежават емблематичните за серията Galaxy Note обли ръбове и плоски долна и горна страна. 

Отделението за S Pen в долната част - най-отличителният белег на Note, също присъства в кадрите на бъдещия S22 Ultra. 

Това ни кара да вярваме, че през 2022 г. Samsung няма да ни кара да купуваме писалката отделно, какъвто беше случаят с S21 Ultra. 

Формата на задната камера съответства на това, което видяхме в някои появили се по-рано в мрежата изображения на модела, така че нямаме повод да се съмняваме в достоверността на настоящите кадри.

Честотата на новините около предстоящите флагмани на корейския гигант са сигурен знак, че в седмиците до представянето му през януари ще научим още  за новата синергия между Note и Galaxy S./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448