С кого е обвинен, че е изневерявал Machine Gun Kelly

Любопитно 17.02.2023 13:49 Снимка: ДНЕС+

С кого е обвинен, че е изневерявал Machine Gun Kelly

Точно както всичко между Machine Gun Kelly и Меган Фокс изглеждаше безупречно и безоблачно, изведнъж стана ясно, че нещата между двамата не вървят добре.

Към момента не знаем дали са се разделили, но източници твърдят, че актрисата е свалила годежния си пръстен. Също така не знаем каква точно е причината за скарването и влошаването на отношенията им.

Но веднага, разбира се, се появиха слухове, че раздорът между двамата е причинен от изневяра на музиканта. И то не с кой да е, а със Софи Лойд, която е член на бандата му. Представители на 27-годишната китаристка обаче дават ясно да се разбере, че тя отрича всички тези твърдения.

В официално изявление се казва, че тя никога не се е държала непрофесионално с Machine Gun Kelly и двамата не са имали връзка. "Подобни коментари са неуважителни за нея като музикант."

Причината Софи Лойд да бъде поставена на горещия стол е публикация на Меган Фокс в профила ѝ в Instagram (който към момента е изтрит), в която загадъчно актрисата намеква, че годеникът ѝ има афера с жена на име Софи. И точно толкова е било нужно на феновете ѝ, за да обвинят Софи Лойд.

Въпреки това източници, близки до двойката, твърдят, че във връзката им се е появил проблем с доверието един към друг, което подклажда съмненията за изневяра.

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648