Роклята на Виктория Бекъм, която накара всички да говорят за нея

Любопитно 02.04.2023 17:25 Снимка: ДНЕС+

Роклята на Виктория Бекъм, която накара всички да говорят за нея

Както добре е известно на всички, през последните години Виктория Бекъм изцяло се е посветила на модния си бранд. Миналото лято се оказа, че той далеч не е толкова успешен, колкото изглежда. Не само това, г-жа Бекъм всъщност има натрупани дългове и то в не малък размер.

През 2021 г. одиторите съобщиха, че компанията на звездата е на ръба на фалита. Тогава дълговете ѝ възлизаха на повече от 55 милиона долара. През 2022 г. цифрата се беше увеличила, както потвърди и официалният представител на Виктория. Според информация на Independent ставаше дума за 53.9 милиона британски лири.

Въпреки че новините за модната марка на Виктория не са добри през последните години, тя продължава да твори - да прави нови и нови дрехи, които пуска в нови колекции. 

И по всичко личи, че г-жа Бекъм няма никакво намерение да се отказва от модния си бранд и дизайнерското си поприще. Като доказателство за думите ни идват и последните две снимки, които се появиха в профила на Виктория. Виждаме я облечена в секси рокля с гол гръб. Роклята е в синьо и червено и има доста интересен дизайн - нещо като съчетание между пола и туника. 

Когато моделът, който я представя, е самата Виктория Бекъм, няма как всички погледи да не са насочени в тоалета. И да си признаем - на нея ѝ стои просто разкошно. Феновете на бившата Spice Girls певица обаче се разделиха на два лагера. И докато едните са лудо влюбени в тоалета и го определят като оригинален, стилен и много секси, то други изразиха искреното си възмущение и нарекоха творението на Виктория "поредният много скъп парцал".

"Просто се излежавате около басейна в този небрежен тоалет", пише Виктория под снимките и добавя сайта си, откъдето може да бъде закупена роклята. Направихме си труда да погледнем каква е цената. Въпреки че струва над 3000 лв., което не е никак малка сума, този модел на роклята в момента не е наличен в нито един размер. Това означава, че очевидно интересът към него е голям. Кой знае, може за първи път от няколко години насам компанията на Виктория Бекъм да не е на загуба и затрупана в дългове.

CHF CHF 1 2.05078
GBP GBP 1 2.31374
RON RON 10 3.9295
TRY TRY 100 5.57012
USD USD 1 1.82993