Ребел Уилсън стана майка

Любопитно 08.11.2022 13:41 Снимка: ДНЕС+

Ребел Уилсън стана майка

Преди няколко месеца Ребъл Уилсън изненада всички с драстичното си отслабване и цялостаната промяна, която настъпи във външния й вид. Оказа се, че всичко това не е било търсен ефект само и единствено от естетическа гледна точка.

Тогава актрисата призна, че е научила, че не може да има деца, затова и спортът ѝ помогнал да се справи с тази тъжна новина.

Дори и да не може да зачене по естествен път обаче, Ребел Уилсън все пак стана майка. 42-годишната звезда от Pitch Perfect обяви в Instagram в понеделник, че има момиченце, родено от сурогатна майка.

"Горда съм да обявя раждането на първото ми дете, Ройс Лилиан, родено миналата седмица чрез сурогатна майка. Дори не мога да опиша любовта, която изпитвам към нея, тя е истинско красиво чудо. Особено много искам да благодаря на сурогатната майка, който я износи и роди с огромна благодат и грижа. Благодаря ти, че ми помогна да създам собствено семейство, това е невероятен подарък. НАЙ-ДОБРИЯТ подарък", гласи прочувствения ѝ пост под снимката на малкото момиченце.

Уилсън добавя, че е готова да даде на малката Ройси цялата любов, която феновете ѝ могат да си представят.

"Уча се бързо... Изпращам много уважение към всички майки! Горда съм, че съм във вашия отбор", завършва публикацията си актрисата.

През юни Уилсън за първи път направи публично достояние романтичната си връзка с модния дизайнер Рамона Агрума, с която очевидно ще отглеждат малката Ройси.

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648